Konu: Lowel Lille  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2026 10:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Scyxe_Zoi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob Deathmatch

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)

14. Agresif Rol Kuralları

Sunucudaki illegal rolün dinamiğini oluşturan agresif rollerin taraflara şans tanıması ve oyun düzenini sağlaması adına belirli kural ve düzenlemeler getirilmiştir. Agresif roller aşağıdaki kategorilerde tanımlanmıştır.

14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.

3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Lovel Lille karakteri spoilerde gözüktüğü üzere Commerce polis istasyonunun hemen yanında "tipimi beğenmediği(?)" için bana saldırıyor. Olayın başlangıcı ise daha komik, motorla dibimden geçiyor, yavaş olmasını ve beni ezeceğini söylediğimde ise beni tersliyor(kanıtlandırabilirim). Aynı şekilde karşılık veriyorum ve inip saçma-sapan bir sebeple saldırıyor. Yaralıya düşürdüğümde ise "Anneni s***ceğim senin " (yapamadı) gibi bir chat veriyor. Yaralı süresi dolduğunda sistemsel olarak kalktığı saniye emote vs. vermeden bana saldırmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Kendisini 18:30 civarında bir güzel patakladığımın kanıdı:

Saat 18:31, beni yerden kalktığı gibi düşürdüğünün kanıdı:

Ek açıklamalar(varsa): mümkünse bunun kellesi tez zamanda alınsın

« Son Düzenleme: 10.01.2026 13:07 labubu ryzgra »

#1 - 20.01.2026 12:48
Şikayet incelendi. Rolde iki tarafında hataları çok bariz. Bir kere kavga ettiğiniz yer Güvenli Bölge, artı olarak DMlik bir durum yok iki taraflı da laf dalaşı gerçekleştirilip kavga yaşanmış, iki tarafa da uyarı verilecek. Şikayet kapatıldı.