Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Marshall
@owsrichOlaya dahil olan şahit karakter adı: şahitler: kasparov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2026
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: gamespeed ve topallamama ifpsi?
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Topallamama:https://streamable.com/v7mh9z Kendi videosu topallama etkisindeyken topallamıyor koşmaya devam ediyor. Chatine topallama uyarısı düştü fakat aşağıda atacağım videodada görüldüğü gibi hiç topallama animasyonuna girmiyor, vurulmadan bir kaç saniye önce yine ekranına gelen uyarıda topallama etkisinin yeni bittiği görülüyor. Normalde sunucuda ayağından vurulduğunda koşarsan koşturmaz her 2-3 adımda bir topallama etkisi olur.
(Kendi videomuz, topallama etkisindeyken koşamazsın animasyona sokar fakat kendi ekranında asla animasyona girmiyorsun.)
Gamespeed:Videoda ilk olarak 00.40a ve 00.43 arasına bakalım hızı ve ani dönüşlerine dikkat edelim.
00.47 ve 00.48 saniyede nasıl kaçıyor dikkat edelim.
1:06 ve 1:07 arasında yine oda saniyelik görünüp yine hızlıca kayboluyor. Tüm video boyunca ne kapılara takılıyor ne başkasına takılıyor.
1:08 saniyede adam tam kapıdan çıkıyor kapıda benim Rupen karakterinin suratım kapıdan beliriyor normalde bu kapı yüzünden ordan geçememesi lazım fakat beni atlatıp bana fark atarak arkama geçiyor.
Yine 1:20 ve 1:28 saniyeler arasına bakarsak hepimizi yine atlatıyor ve çok hızlı hareket ediyor bu sırada kişi topallama etkisinde bunu unutmayalım. Yine 1:31 ve 1:33e bakarsak yine ışınlanarak koşuyor.
Video boyunca samp fiziğine aykırı hızda hareket ediyor. Ve bu hızını topallama etkisinde yapıyor. Kendi povunda zaten chatte topallama etkisinde olduğuna dair chat düşüyor ve vurulmadan 1 saniye önce topallama etkisi geçiyor. (Kendi povu:
https://streamable.com/v7mh9z )
Ek açıklamalar(varsa): sonradan pişmanlık duyacağın oyunu oynama