Konu: gamespeed  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2026 01:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyzee Marshall @owsrich
Olaya dahil olan şahit karakter adı: şahitler: kasparov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  gamespeed ve topallamama ifpsi?
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Topallamama:

https://streamable.com/v7mh9z
Kendi videosu topallama etkisindeyken topallamıyor koşmaya devam ediyor. Chatine topallama uyarısı düştü fakat aşağıda atacağım videodada görüldüğü gibi hiç topallama animasyonuna girmiyor, vurulmadan bir kaç saniye önce yine ekranına gelen uyarıda topallama etkisinin yeni bittiği görülüyor. Normalde sunucuda ayağından vurulduğunda koşarsan koşturmaz her 2-3 adımda bir topallama etkisi olur.

(Kendi videomuz, topallama etkisindeyken koşamazsın animasyona sokar fakat kendi ekranında asla animasyona girmiyorsun.)

Gamespeed:

Videoda ilk olarak 00.40a ve 00.43 arasına bakalım hızı ve ani dönüşlerine dikkat edelim.
00.47 ve 00.48 saniyede nasıl kaçıyor dikkat edelim.
1:06 ve 1:07 arasında yine oda saniyelik görünüp yine hızlıca kayboluyor. Tüm video boyunca ne kapılara takılıyor ne başkasına takılıyor.
1:08 saniyede adam tam kapıdan çıkıyor kapıda benim Rupen karakterinin suratım kapıdan beliriyor normalde bu kapı yüzünden ordan geçememesi lazım fakat beni atlatıp bana fark atarak arkama geçiyor.
Yine 1:20 ve 1:28 saniyeler arasına bakarsak hepimizi yine atlatıyor ve çok hızlı hareket ediyor bu sırada kişi topallama etkisinde bunu unutmayalım. Yine 1:31 ve 1:33e bakarsak yine ışınlanarak koşuyor.
Video boyunca samp fiziğine aykırı hızda hareket ediyor. Ve bu hızını topallama etkisinde yapıyor. Kendi povunda zaten chatte topallama etkisinde olduğuna dair chat düşüyor ve vurulmadan 1 saniye önce topallama etkisi geçiyor. (Kendi povu: https://streamable.com/v7mh9z )

Ek açıklamalar(varsa): sonradan pişmanlık duyacağın oyunu oynama
« Son Düzenleme: 25.01.2026 03:18 illegal dostu sukut »

#1 - 25.01.2026 03:07
 Kral gamespeed açsam da yine karakter topallar bu nasıl bir şikayet? yarın sana videonun tam halini atacağım da konu kapansın kingo.

#2 - 25.01.2026 03:11
Zaten şikayetin konusu 1. gamespeed ve 2. topallamamaya yarayan şey her neyse o ifp olabilir başka bir şey olabilir bilemiyorum, savunmanı yapınca sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.01.2026 03:22 illegal dostu sukut »

#3 - 25.01.2026 22:59
Zaten şikayetin konusu 1. gamespeed ve 2. topallamamaya yarayan şey her neyse o ifp olabilir başka bir şey olabilir bilemiyorum, savunmanı yapınca sonuçlanabilir.

Sunucuda ki sistem şu şekilde. Eğer durduğun yerde bacağına sıkılırsa topallıyorsun, fakat zaten hali hazırda koşarken bacağına sıkılırsa bu topallama olayı yaşanmıyor. Gamespeed dediğin mevzu zaten bu olaya etki etmez. Videolu şekilde savunmamızı yaptık, her şey ortada. Sonuçlanabilir.

#4 - 25.01.2026 23:34

Sunucuda ki sistem şu şekilde. Eğer durduğun yerde bacağına sıkılırsa topallıyorsun, fakat zaten hali hazırda koşarken bacağına sıkılırsa bu topallama olayı yaşanmıyor. Gamespeed dediğin mevzu zaten bu olaya etki etmez. Videolu şekilde savunmamızı yaptık, her şey ortada. Sonuçlanabilir.

o ana ait tam videoyu at niye ekstradan video çekiyon belki sildin nerden bilecez

#5 - 25.01.2026 23:57
Alıntı
yarın sana videonun tam halini atacağım da konu kapansın kingo.

keşke tam hali gelseydi sonuçlanabilir.

#6 - 26.01.2026 00:04

o ana ait tam videoyu at niye ekstradan video çekiyon belki sildin nerden bilecez

Kardeşim zaten topallarken videoya çekmişim aynı dakikalar içerisinde videoda gözüküyor. Aktif bir şekilde koştuğun zaman topallamıyorsun, olduğun yerde mermi yersen topallamaya başlıyorsun biz bunu göstermeye çalışıyoruz, benimle bir durum yok sunucuyla alakalı bir durum var. Videoda gözüküyor zaten silip silmemem neyi değiştirecek kardeşim veya neyi sileceğim? Gamespeed ile olabilecek bir şey değil. Kendi POV'umda ki videomda da koşarken topallamıyorum zaten, bunu kanıtlamaya çalıştık ek video çekmemizin sebebi bu. Hatanın benden kaynaklı mı yoksa sunucuyla alakalı mı bunu öğrenmek adına böyle bir video çekmeyi düşündük. Ayrıyetten neden bu kadar hızlı koştuğumu söylemişsin bununda açıklamasını yapayım, o an ki adrenalin ile birlikte space hiç durmadan hızlı hızlı basarsan karakterin ekstra basılı tutmandan daha hızlı koşar bundan dolayı o şekilde gözüküyor. Eğer açıklamalarım yeterli değilse şikayeti inceleyecek yetkili sonuçlandırmadan benden videonun tam halini istediği taktirde paylaşımını yapabilirim. Açıklamalarımın gayet anlaşılır ve yeterli olacağını düşünüyorum, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.01.2026 18:59 owsrich »

#7 - 31.01.2026 17:13
Savunması yeterli, bahsedildiği gibi bir problem var. Kısa süre içerisinde düzeltilecek.