Konu: Cody MacTavish  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2026 23:48
Şikayet edilen Cody MacTavish  @akabiryan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Aslanadze üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/01/2026 22.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam duvar içerisinden uuzun mesafeden wallshot ve bpl kullanarak sıkıyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):kişiyi yasaklayın.

#1 - 18.01.2026 17:44
Şikayet açmak için şikayet açtığını düşünüyorum, istediğin şekilde aynı pozisyonu deneyebilirsin. Shotgun mermisi saçma ile beraber vurduğu için SAMP'ta her daim bu tarz vuruşların shotgun ile atıldığına çok defa şahit oldum ki atılıyor zaten. Normal bir şekilde vurmuşum, eğer shotgun kullanırken BPL kullanıyor olsaydım o mermi zaten oradan geçmezdi, shotgun ile silahın sekmediği herhangi bir dosyayı bir arada kullanırsan saçma mermisi atmaz ve sadece bir noktaya odaklar. Videoda görüldüğü üzere shotgunun saçma mermilerine düşüyorsun.

Bu şikayetin çok daha ağır gözüken versiyonunu aşağıya bıraktım, orada da görüldüğü üzere kişi saçma mermisi attığı için yasaklanmadı ve savunması yeterli görüldü.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179494.0

#2 - 18.01.2026 18:55
Savunmanı yapmak için video kaydın var mı dostum? Bu yaptığın savunma değil çünkü.

#3 - 31.01.2026 16:43
Savunma yeterli.