Konu: Goran Khalilov - FearRP  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2026 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @selimov.cs - Goran Khalilov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: castucci oluşumu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, kanıtlarda bulunduğu gibi arkadaş sanki; "Hep bu durumları yaşıyormuş, onun için rutin bir şeymiş" gibi takılması biraz absürt, yanında kaç tane silahlı adam var ancak kendisi rolde "ağır abi" rolünü kesmediği için her yapılan role ya tepkisiz, ya da olumsuz sonuç veriyor. Yani CK olmayacağını düşünerek ya da olmayacağından emin olduğunu düşünerek böyle roller yaptığını düşünüyorum. Andeyev oluşumundaki üst rütbeli bir karakterin böyle davranışlar sergilemesi çok yanlış, sonuçta burada birliğinizi temsil ediyorsunuz. Kısacası arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, ek olarak kışkırtıcı ve toksik mesajlar atılırsa da ekstra ceza verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 26.01.2026 16:57 Artyom »

#1 - 26.01.2026 03:34
Castucci babadır, herkesi CK lar. Herkesi öldürür. Sıkıntı yok.

#2 - 26.01.2026 03:48
Merhaba, fear rp yaptığımı düşünüyorum. Emote olarak kafamı sağa sola sallamışım, bu şikayetin castucci birliği lideri ve üyelerine açılan şikayetlerinden dolayı açıldığını düşünüyorum. Yapılan onca saçma role karşın role uyduğun da görülebilir.

#3 - 26.01.2026 16:53
Merhaba, fear rp yaptığımı düşünüyorum. Emote olarak kafamı sağa sola sallamışım, bu şikayetin castucci birliği lideri ve üyelerine açılan şikayetlerinden dolayı açıldığını düşünüyorum. Yapılan onca saçma role karşın role uyduğun da görülebilir.

Açıkçası dediklerin ve yaptıkların pek uyuşmuyor. Karakterin %80 bayıldığından kaynaklı pek fearlık bir şey yaptığın söylenemez, uyandığında ise bir laf sokma çabası ile laf söyleyip geri bayılıyordu. Kısacası bayılmak pek fear gibi değil.

Kanıtlara ekstralar eklenecek. Savunman bu kadarsa yetkililer gerekli kararı versin.
« Son Düzenleme: 26.01.2026 16:55 Artyom »

#4 - 26.01.2026 16:57
Savunma yeterli. Şikayet açmış olmak için açmayın.