Konu: Froot Town Brims R20'si Low RP, RK İhlali  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2026 23:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reilly_Carr @farketmezlerdeyim00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Florencia birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.01.2026 - Saat görselde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün akşam saatlerinde Top Teenagers ile Froot Town Brims birlikleri, sokağımıza gelip saçma sapan bir brawl rolü başlattılar. Bunun üzerine Froot Town Brims R20'si olan Reilly_Carr karakterinin ensesine şapalağı indirdim ve yere düştü. Arkadaş yedirememiş olmalı ki, RK ve yaralı kurallarını hiçe sayarak iki dakika sonra tekrar saldırdı, altta bırakacağım SS'lerde saat detaylarına kadar hepsi mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ck58kzv  https://hizliresim.com/hey1d6n

Ek açıklamalar(varsa): Şikayette bahsi geçen R20'leri başta olmak üzere tüm birliğin rol desteğine alınmasının gerektiğini düşünüyorum. Bir aya yakınıdır pasif durumda olup, bizim Idlewood bölgesine yerleşmemiz üzerine sadece DM heveslerini atmak için oyuna girmeleri, üstüne birlik yöneticileri dahil en alt üyelerine kadar böyle ihlallerde bulunmaları komik bir durum. Chatin durumuna bakınca şahıslar düşük IQ'dan da değerlendirilebilir ama hiç yoktan iş almayalım başımıza, neyse  :garip:

« Son Düzenleme: 07.01.2026 00:00 yokaiisle »

#1 - 07.01.2026 00:11
Ben bu ithamlar altında savunma yapmak istemiyorum, arkadaş ilk öncelikle konuşma şeklini düzeltip bana tekrardan şikayet oluşturabilir.

Bende bu arkadaşa şimdi forum kuralları çerçevesinde bir şikayet oluşturacağım.

#2 - 07.01.2026 00:13
Boş ileti atacağına savunmanı yap. "Moderatöre rapor et" kısmını kullanabilirsin, saygılar.

#3 - 07.01.2026 00:15
 :D

#4 - 07.01.2026 00:28
Arkadaş haddinden fazla sinirlenmiş, yine de hak geçmesin savunmamızı yapalım. Ben orada  bug sayesinde düştüm, ben düştükten sonra o emote atmanın bir manası yok. Sonrasında kalkıp vurdum, zaten orada seni vurmamıza rağmen gelip hala orada kendini öne çıkarmaya çalıştın sonra seni tekrar yatırdık sanırsam yokasilse.

Kısacası durum bu, bir kaos oldu orada ve bug sayesinde düştüm. Gerçekten gülünç durumdasınız, yarın kanıtlarla beraber savunmayı detaylandırırım.

#5 - 11.01.2026 14:46
Banlı karakter.