Konu: [27.12.2025] Bob Crush / CAMHUNT kullanımı  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2025 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Crush  @SniperGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2025 -  01:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAMHUNT Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hastanede rol yaptığım sırada camhunt ile SS alıp bana şikayet açmış fakat şikayete baktığımda bana Non RP yapıyorsun diyen kişi 2 yan odadan (4 duvar + kapı) benim söylediklerimi duyup rol yapmış. Üstüne de benim rolümü sorgulayıp şikayet açmış. Şikayete baktığımda ise SS'lerin CAMHUNT ile alındığını gördüm, bana şikayet açıyorsun evet ama; 1- sen nasıl o kadar duvar ve kapı arkasından beni duydun? 2- neden camhunt kullanırsın?  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kendisinin açtığı şikayette SS'ler mavcut, gerekirse bende ekran kaydı aldım atarım.
https://samp.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/yki-angelina_plesner/msg1427529/#msg1427529

Ek açıklamalar(varsa):  ??? :-\

#1 - 29.12.2025 15:19
Bu kadar emoji sıklığına anlam veremedim, bu konuda kin yaptığını düşünüyorum sen yapmıyorsun sanırım fakat rol ss için camhunt kullanıyorum bunda bir hata göremedim sadece yazı chati koysaydım çok mantıksız görünürdü bağırıp çağırıyorsun duymamak nasıl mümkün olsun.. Hastane sessiz bir ortam, Doktor bile bu konudan belli ki rahatsız olmuş ki cevap bile yazmış şikayete.. Mermi yemiş bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir anlam veremiyorum o şikayet sonuçsuz kaldı tekrar göz geçirilmesini isterim.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181067.msg1427529#msg1427529

Madem ben duydum sonrasında sen nasıl duyabiliyorsun beni o kadar arada kapı varsa bunu açıklarsan sevinirim.
« Son Düzenleme: 29.12.2025 19:54 SniperGod »

#2 - 29.12.2025 15:22

#3 - 29.12.2025 15:34
Ek olarak bu konu hakkında bir kaç modaretör yorumu aldım ; üstünlük sağlayıcı şekilde kullanırsam; örneğin savaşta karşı tarafı izlemek gibi gibi.. böyle bir olay zaten herkes bilir yapmayacağını bunun dışında ""üstünlük sağlayacak"" bir şey göremedim.

#4 - 29.12.2025 15:43
Bu kadar emoji sıklığına anlam veremedim, bu konuda kin yaptığını düşünüyorum sen yapmıyorsun sanırım fakat rol ss için camhunt kullanıyorum bunda bir hata göremedim sadece yazı chati koysaydım çok mantıksız görünürdü bağırıp çağırıyorsun duymamak nasıl mümkün olsun? Doktor bile bu konudan belli ki rahatsız olmuş ki cevap bile yazmış şikayete.. Mermi yemiş bir insan nasıl bu kadar rahat olabilir anlam veremiyorum o şikayet sonuçsuz kaldı tekrar göz geçirilmesini isterim.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181067.msg1427529#msg1427529

Madem ben duydum sonrasında sen nasıl duyabiliyorsun beni o kadar arada kapı varsa bunu açıklarsan sevinirim.

Ben /s komutu ile konuştum, bağırarak. Yani gerçeğe uygun, o kadar oda arasında bağırdım. Burada bir NON RP yok, ama sende var. Camhunt kullanımı yine de yasak, sonuçta birini gözetliyorsun. SS editi için kullan kimse karışmaz zaten.

#5 - 29.12.2025 15:44
Tamam da sen beni nasıl duydun ondan bahsediyorum ben.. Her hangi kötü bir amacım bulunmuyor bu konuda kesinlikle ben sadece yazıyı normal bir şekilde attığım şekilde saçma duracağı için olayıda görüntülemek istedim.
« Son Düzenleme: 29.12.2025 15:59 SniperGod »

#6 - 30.12.2025 15:53
Merhabalar,

Herhangi bir kötü amaç bulunmuyor, (Örneğin çatışmada karşı grubu izlemek, win taraflı oynama vb.) karakter tanıtımınıza SS olarak da atılabilirdi, o zaman da şikayet edilecek miydi?

Amacımız, kurallara ve gerçeğe uygun bir şekilde rol yaparak oyunun temelinde ki eğlenceyi/zevki yaşamak, direkt şikayete yönelmenizi tavsiye etmiyoruz.

K&A
« Son Düzenleme: 30.12.2025 16:59 raistlinn »