Konu: [12.01.2026 - Anna Malkova]FEAR RP, RETARTED RP  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2026 15:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anna Malkova - @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anna Malkova karakteri daha önce kendisiyle hiçbir rol gerçekleştirmemiş olmamıza rağmen hood bölgemiz olan Idlewood da dört oluşum üyesi hatta daha fazlası kendi halinde rol yaparken saçma tavırlar sergilemeye başlıyor. Ortada hiçbir sebep yokken küfür ediyor, kaldı ki sebep olsa dahi kişi sayısı olarak fazla ve silahlıyız. Tehlikeli bir bölge olan Idlewood da üstelik sivil olmasına rağmen bu tarz roller yapıyor. Kendisini vuracağımı söylediğimde sıfır korkuyla hareketlerine devam ediyor ve defalarca ordan geçmeye devam ediyor. Bu rolleri sergileyip üstüne VCPD'ye şikayet ediyor ve gelip küfür etmeye devam edip kaçtı değil mi diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz oyuncuların rol yapma gibi bir amaçları olduklarını düşünmüyorum, toksik ve tat kaçıran oyuncular. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 12.01.2026 15:08 rainb0w »

#1 - 14.01.2026 00:16
Bana şikayet açmadan önce kendine bakmanı öneririm. Seninle girdiğim roldeki ana karakterin "Bug Abuse" 'den dolayı kalıcı olarak yasaklanmış. Karakterin silinmiş. Birilerinin rol bilgisini, rol yapma şeklini eleştirmeden, şikayet açmadan önce sadece dönüp kendine bir bakmalısın. Ortada savunma yapmayı gerektirecek bir durum göremiyorum. Bu yüzden savunma yapmayacağım. Teşekkürler. Sonuçlanabilir.

#2 - 15.01.2026 03:07
Merhaba,

sen benim kalitemi sorgulayacak potansiyelde bir insan değilsin, olamazsın.

Altı senedir bu sunucudayım, hiçbir zaman herhangi bir açık bulmaya ya da bundan yararlanmaya çalışmadım. Bu konuyla ilgili gerekli iletişimi ben sağlıyorum, senin haddin değil.

Yaptığın rol(!) sonrasında sana açılan şikayete " Savunma yapmayı gerektirecek bir durum görmüyorum. " cümlen zaten benimle hiçbir zaman aynı seviyede olamayacağını net bir şekilde ortaya koyuyor. Benim karakterimin yasaklanmış olması senin yaptığın kural ihlalini değiştirmiyor.

#3 - 15.01.2026 17:48
Merhaba,

sen benim kalitemi sorgulayacak potansiyelde bir insan değilsin, olamazsın.

Altı senedir bu sunucudayım, hiçbir zaman herhangi bir açık bulmaya ya da bundan yararlanmaya çalışmadım. Bu konuyla ilgili gerekli iletişimi ben sağlıyorum, senin haddin değil.

Yaptığın rol(!) sonrasında sana açılan şikayete " Savunma yapmayı gerektirecek bir durum görmüyorum. " cümlen zaten benimle hiçbir zaman aynı seviyede olamayacağını net bir şekilde ortaya koyuyor. Benim karakterimin yasaklanmış olması senin yaptığın kural ihlalini değiştirmiyor.

Doğru söylüyorsun, senin kaliten belli, sözde 6 yıldır oynadığın sunucuda, "Bug Abuse" konusundan karakterinin yasaklanması her şeyi gün yüzüne çıkarıyor zaten. Konuştukça gülünç duruma düşüyorsun, sana söyleyebilecek bir sözüm yok. Sadece gülüyorum.  ::) ::) :garip:

#4 - 15.01.2026 19:00
Merhabalar,

Şikayet incelendi. Anna_Malkova karakteri "Retarted RP" kapsamında cezalandırılacak.

K&A