Selamlar, arkadaşın attığı savunmaya yanıt olarak yazıyorum;
Ama şikayette bulunan şahıs bizi takip edip hakaretler savurmaya devam ediyor.
Aracıma kasıtlı olarak çarpıp kaçtığınız için sizi takip ediyorum. Aracıma çarptığınız kısmı maalesef alt+f10 alamadım.
Araçtan inen sürücü (Adriana Falcon) şahsın arabasına birkaç defa vuruyor ve devam ediyoruz.
Emotesiz bir biçimde dümdüz aracıma çıkıp tekmeliyor, hiçbir rol mantığı yok. Klipte mevcut.
Daha donra /meden emote verip dene atıyorum ve başarılı oluyor. Fakat şikayetçi arkadaş emoteye uymayıp geri kaçıyor ve role uymuyor.
Dostum böyle rollerde emote veya /dene tarzı komutların hiçbir önemi yok, o halde bende /me Leonardo Falcone'nin kafasını kesiyim /dene atıp başarılı olayım kafanı keseyim. Böyle saçma komutlarla role uymamı istiyorsan maalesef uymam. Zaten sana PM yolundan yaptığın rolün saçma olduğunu ilettim.
Daha sonra bende arabasının üstüne çıkıp emote verip arabasını tekmelemeye başlıyorum
İlk önce çıkıyorsun, emotesiz bir biçimde arabamı tekmeliyorsun, sonra ben PM yolu ile emotesiz işlem yaptığı söylüyorum. Sende çaktırmadan /me arabayı tekmelemeye devam eder. emotesini atıyorsun. Hafifinden çakallık yapıyorsun yani kısaca. Emotesiz işlemden ceza alman gerekiyor.
Daha sonra bende arabasının üstüne çıkıp emote verip arabasını tekmelemeye başlıyorum, ve aracı bozuluyor.
Daha sonra şahıs bana aynen sen hulksun koca arabayı tekmeleyerek bozdun vesaire diyor.
Evet, burda yaptığın rolde saçma. Koskoca aracı tekmeleyerek bozuyorsun, kendinde kabul etmişsin. Bende rolde böyle cümlede bulunuyorum. Kural ihlali yok.
Daha fazla yanıt atmayacağım, yetkili arkadaşa kolay gelsin.