Konu: Santino Gravano- Deathmatching | 21.12.25 18:30  (Okunma sayısı 440 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.12.2025 18:48
Admine kolaylık sağlıyorum bu foruma yanıt yapan herkesi banlasın sorun kalmadı, iyi günler.

#11 - 22.12.2025 19:06
Bu şikayet sadece beni ve Bernard'ı ilgilendiriyor, araya parazit gibi girmeyiniz lütfen
Benim adamımı vuruyorsun, ben ic şekilde küçük düşüyorum. Farklı yerdesiniz onuda anladık, trollemek şart mı?
Madem ic şekilde uyuşturucu etkisinden sıktın ve bir yanlış yaptın, ic şekilde gel ve yaptığın hata için ceza öde veya bize ck iznini ver. Bizde sana büyük oyuncu diyelim Hugo.
Kardeşim sanamı soracağım ne zaman gelip gelmiyeceğim? Bana göre bir yanlış yok, rol icabı gerçekleşti. Adamın vuruluyor ve küçük düşüyorsan bu durumu rolle çözmen gerekiyor, adamının açtığı şikayete karışarak birşey sağlıyamazsın, bu tarz durumlara yetkililer normal bakmıyor bu da bilgine. IC şekilde sorunun halledilebilirken buraya karışarak "birşey sağlıyamazsın."

#12 - 22.12.2025 19:11
Bu şikayet sadece beni ve Bernard'ı ilgilendiriyor, araya parazit gibi girmeyiniz lütfen
Benim adamımı vuruyorsun, ben ic şekilde küçük düşüyorum. Farklı yerdesiniz onuda anladık, trollemek şart mı?
Madem ic şekilde uyuşturucu etkisinden sıktın ve bir yanlış yaptın, ic şekilde gel ve yaptığın hata için ceza öde veya bize ck iznini ver. Bizde sana büyük oyuncu diyelim Hugo.
Kardeşim sanamı soracağım ne zaman gelip gelmiyeceğim? Bana göre bir yanlış yok, rol icabı gerçekleşti. Adamın vuruluyor ve küçük düşüyorsan bu durumu rolle çözmen gerekiyor, adamının açtığı şikayete karışarak birşey sağlıyamazsın, bu tarz durumlara yetkililer normal bakmıyor bu da bilgine. IC şekilde sorunun halledilebilirken buraya karışarak "birşey sağlıyamazsın."
Sakin ol, kötü bir şey demiyoruz. İC şekilde uyuşturucu etkisindeki adam memurlara afiş olmamak içim ateş etmeden önce maske takmayı felan akıl ediyor, bize durum pek mantıklı gelmedi.
« Son Düzenleme: 22.12.2025 19:14 Furkan3 »

#13 - 22.12.2025 19:28
Ben geldim şimdi little italy'e 4 5 kişi tarıyorum hugo uygun mudur

#14 - 22.12.2025 19:30
Şikaye
Hugo, şikayeti açtığımız ilk gönderide zaten farklı bir yerde olduğunu eski birlik oyuncuna söylüyorsun. Orada canın sıkılınca buraya gelip, bir saat trol yaptığın süreçte ben seni İC tutamam.  :D

#15 - 22.12.2025 22:13
Şikaye
Hugo, şikayeti açtığımız ilk gönderide zaten farklı bir yerde olduğunu eski birlik oyuncuna söylüyorsun. Orada canın sıkılınca buraya gelip, bir saat trol yaptığın süreçte ben seni İC tutamam.  :D
Kardeşim muhattabım sen değilsin, kendi kafanda kurup dönüp dolaşıp dalgana bak. Seni ilgilendiren bir durum yok.

#16 - 26.12.2025 12:32
Merhabalar,

Bu tarz tartışmalar gayet normal bir durum, hiçbir zaman öncelik silah olmamalı; trafik kazası rolü sonrası silah sıkmakla aynı durum.

Silah kullanımı için yetersiz bir rol, SS'lerde de görüleceği üzere neredeyse Adalet Departmanı gibi bir kamu binasının önünde bu role girişiyorsunuz.

Santino Gravano karakteri DM kapsamında ceza alacak, şikayette adı geçmeyen kişiler forum üzerinde uyarı puanı alacaktır.