Konu: Toros_Babayan Hatalı Emote Kullanımı - Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2025 15:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Toros Babayan @Timodi 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.12.2025 00:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sürekli Roleplay'a uygun değil, ezildikten sonra koşuyor. Gerçek hayatta araba çarptıktan sonra ayağa kalkamazsın, ve hatalı emote kullanımı. /me dövmez diye bir emote şeklini ilk kez gördüm hocam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
- https://hizliresim.com/4gahfyl

Ek açıklamalar(varsa):İhlallerin hepsi video içerisinde görülebilir, en ağır cezayı çeker umarım.  :D

#1 - 21.12.2025 23:03
Kuyruk acısıyla açılmış bir şikayet görüyoruz, benim videomu neden kullanıyorsun yahu? İzin aldın mı benden?
me dövmez diye bir emote var tabi, üstünde adamı döver yazmışım, sonra dövmez yazıp eylemimi iptal etmişim. ne var bunda?  :garip:
OOC ihlalini role mi vuracağım? Bilerek ezip geçiyorsun, cezanı da aldın işte :D buna kinlenip şikayet açmışsın, komik.

#2 - 21.12.2025 23:53
Kuyruk acısıyla açılmış bir şikayet görüyoruz, benim videomu neden kullanıyorsun yahu? İzin aldın mı benden?
me dövmez diye bir emote var tabi, üstünde adamı döver yazmışım, sonra dövmez yazıp eylemimi iptal etmişim. ne var bunda?  :garip:
OOC ihlalini role mi vuracağım? Bilerek ezip geçiyorsun, cezanı da aldın işte :D buna kinlenip şikayet açmışsın, komik.
sen kimsin sana kinlenicem ben, ihlal yapmışsın şikayet açtım beni bağlamaz. kinlenmiş diyor. /me dövmez diye bir emote şekli yok kardeşim benim yok allah aşkına rol dersi al ya. ilk başta ben alt tab atmışım direkt basmışım fark ettiysen. orda duraksamışım rol yapmanı beklemişim güzel kardeşim benim.
« Son Düzenleme: 21.12.2025 23:57 Hawkk »

#3 - 22.12.2025 03:04
Şikayet incelendi,

Karakter cezalandırılacak, şikayet kapatıldı.