Konu: Samuel_Cifaretto | DM, Metagaming  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2025 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Cifaretto , @SamRole

Olaya dahil olan şahit karakter adı: na

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhabalar, navijaci partizana birliği ile, Klan Safaraliyev birliği 2 gündür savaşta ve savaşta oldukları günden beridir hiç bir birlik üyesi ile rol yapmadım, ilk savaşın başladığı gün bizim birlik bölgemizde oldu. O gün sevkiyat olduğu için saat 10dan sonra oyuna giremedim ve bir sonra ki güne aksadı,  o günde tekrar hiç bir birlik üyesi ile yakın temas yapmadım ve navijaci partizana birliğinden kimse sokakta gözükmüyordu. O gün Alman birlik olan Frankfurt birliğinin marina tarafında ki işletmelerinde Alman birliğiyle rol yapıyordum, bunu bazı birlik üyeleri doğrular, yani bu dediklerim dün olanlardı. Bugünde sadece birliğe yeni katılan 1 level karakter ile rol yaptım ve hiç bir navijaci partizana birlik üyesi beni görmedi, üstelik arkadaşımı da. Yani anlayacağınız şekilde tekrar anlatıyorum önce ki şikayette olduğu gibi, bu arkadaşlar birlik kısmından üyeleri kontrol edip ona göre ateş açıyor, ben bizzat birliğin irtibat işini ve istihbarat işlerini üstleniyorum, bilgi topluyorum, birlikler ile görüşüyorum. Bunu foruma attığım rol ssler ve çoğu birliğin üst yöneticisi olan arkadaşlarım doğrular, bir birlik için dört tane birlik ile konuşup rol yapma fikri aldım. Bunları senaryoya dökerken hiç bir şekilde birlik üyelerim ile rollerde bulunmuyorum. Forumda ki ssler veyahut arkadaşım olan Azilo'nun kayıtlarıda doğrular, Navijaci Partizana birliği ile olan hiç bir temasta ben bulunmuyorum ve arkadaşım Rauf adlı karakterde bulunmuyor, ben bunları yazarken 1 level olan karakteri,  belki 2 3 saat oynama süresi olan bir karakteri vurmuş bu saygıdeğer arkadaş. Oyuna giriyorum ve girdiğim gibi yerimi bulup beni vuruyorlar, tanımıyorum etmiyorum adamı. Pmdende yazıyorum hangi birliktensin diye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Bu şahısın forumdan insanların birliğine göre bakıp vurmaması için forum banı yemesi, bir daha da forumdan bakıp insanları oyun içerisinden vurmasın diyede Deagle model silahının silinmesini talep ediyorum, iyi günler iyi forumlar. Üstelik @SamRole adlı arkadaş, beni Klan Safaraliyev birliği ile gördüğü, beraber birlik üyeleri ile onlara sıktığım veyahut birlik bölgesinde AFK kaldığımı veya rol yaptığımı kanıtlarsa herkes şahittir ki direkt olarak sunucuyu bırakıyorum, ama kanıtlayamazsa ban yemesinide talep ediyorum :)

#1 - 30.11.2025 23:21
Saçmalıklar, saçmalıklar. Dediğim gibi. Kişi kanıtlarsa benim birlik üyeleri ile rol yaptığımı, herhangi bir çatışmada yer aldığımı veyahut hoodda afk attığımı, hem sunucuyu bırakıyorum, hem karakterimi cklıyorum, hemde arkadaşın hesabına 1000 tl para gönderiyorum ama şikayetlere yanıt verip bunu doğrulayamazsa arkadaşın banlanmasını da talep ediyorum :DDD

#2 - 30.11.2025 23:23
hemde navijaci partizana tanıtımına zırt pırt vurdukları birlik üyelerini yerleştiriyorlar, illa bu olaylarda benide vurup paylaşırlardı forumda. :)

#3 - 03.12.2025 04:44
Savunmanızı 24 saat içerisinde ekleyin. @SamRole

#4 - 21.12.2025 10:29
Şikayet incelendi;

Karakter cezalandırılacak. K&A