Konu: Non-RP  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2025 18:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Xavier_Aguinaldo. burocan. N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:28.12.2025. 18:06 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON-RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:1912 Numaralı dükkanın açılışına giderken yol'da birliğimiz de bulunan Kazimir_Osipov'un başkaları tarafından dövüldüğünü gördük. O esnada karşı tarafa bıçak ile saldırdım. Saldırdığım kişi araca binerken bende araca binip onu araçta bıçakladım fakat adam role uymadı. Ardından silahıyla gelip bizi yaraladı. Fakat O esnaya ait bir kanıt bulunmuyor. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ni8w0w N/A

Ek açıklamalar(varsa):Cezalanmasını istiyorum. N/A

#1 - 28.12.2025 23:50
@burocan 24 saat içerisinde savunmanızı iletiniz.

#2 - 29.12.2025 00:15
neden böyle bir role girdiğini bile anlamadım tam kanıtlarını atarsan sevinirim birden aracıma binip bıçaklama rolü mü yapıyon sistemsel verdiğin bi hasar bile yok senin ile rolüm bile yok

#3 - 29.12.2025 00:21
Dalga mı geciyorsun kardeşim durduk yere aracına binicem birde video kaydina alip öylesine sikayet mi olusturucam? bu nasil bir savunma? Benim birligimde ki adama saldiriyorsun biz karsilik verince kaciyorsun üstüne bir de silah alip bize saldiriyorsun "bunun kanitini alamadik."

#4 - 29.12.2025 00:27
Dalga mı geciyorsun kardeşim durduk yere aracına binicem birde video kaydina alip öylesine sikayet mi olusturucam? bu nasil bir savunma? Benim birligimde ki adama saldiriyorsun biz karsilik verince kaciyorsun üstüne bir de silah alip bize saldiriyorsun "bunun kanitini alamadik."
size saldırdığım kanıtı ateş ettiğimin kanıtlarını at bakim trol amaçlısınız zaten neden böylr bişi yaptın anlamadım

#5 - 29.12.2025 01:04
@Majestic ben birsey demiyorum. Kanitlar ortada.

#6 - 30.12.2025 01:52
Selamlar, rolün geçmişi bulunmuyor. Kanıt yetersiz.

K&A