Konu: Anthony Eles  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2025 18:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Eles, @Fladox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sienna Hayes, @haktab77 - Nathan Drakz, @Drakz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2025, 16.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: tutuklanmak üzere departmana getirilen karakter, daha önceden kapının içeriden açılamayacağı söylenmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi, elleri kelepçeli bir şekilde polis aracından indi. etrafta sörf yapar gibi (hile mi fikrim yok) koşuşturmaya devam etti, daha sonrasında departmandaki poligon interioruna girdi. burada da bir süre koşturduktan sonra oyunla bağlantısını kesti. bir süre başında bekledik, tekrardan oyuna girdi ve bizim başında beklediğimizi görüp tekrardan oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.12.2025 18:22
videoyu tekrardan izledim ve uygunsa direkt olarak hile şikayetleri başlığı altında incelenirse sevinirim, ilgilenen yetkili oraya konuyu taşıyabilir.

#2 - 14.12.2025 23:34
pingim vardı sabahtan beri bulgaristandan bağlanıyorum kelepçeli değil olarak gözüküyordu bende inip koşturdum burada kelepçeli olarak gözüküyor  Oyuna girdiğimde bağlantım kopuyordu Yolumda giderken polis arabasını yolun ortasına bıraktı ve ben de istemeden ona çarptım ve kaza oldu. Kazadan hemen sonra,memuru arabama ateş etti.Bunu neden yaptınız? Kendi yolumda gidiyordum söylemiştim.Bana  memurun aracına çarptınız dedğıler tutuklu olduğumu söylediler.Yaptınız doğru değıl dedim bana şıkayet açabilirsiniz dediler Onarın yaptı rolle benim hiçbir alakam yoktur Tek isteğim, eylemlerinin ve rollerinin video kayıtlarını sağlamanız, onları buna göre yargılamanız ve yetkiyi kötüye kullanmaları ve saldırgan davranışları nedeniyle görevlerinden uzaklaştırmanızdır.Teşekkür ederim

#3 - 15.12.2025 00:49
problem tutuklanma sebebin değil, problem oyundan çıkman ve bizi boş yere oyalaman. eğer ic olarak bir sorunun varsa zaten personeller hakkında bir şikayette bulunabiliyorsun, ki bunun yeri burası değil. oyundan çıkıp geri girmemen hakkında bir savunman varsa yap.

#4 - 15.12.2025 11:25
Merhabalar,

Anthony Eles karakteri, Üçüncü Parti Yazılım ve Aktif Rolde /q kapsamı altında ceza alacaktır.