Sana demedim dostum, sen bana ateş açıyorsun, araba ile takip ediyorsun ve bende kaçıyorum. Kaçarken f chatten öyle birşey yazıyorsam rauf görsün diye değil, diğer birlik üyeleri görsün diye yazıyorumdur. Üstelik anlatayım, arkanda gelen beyaz araçta ki kişide yolda inip arkamızdan ak ile bize ateş açıyor, muhtemelen başka bir birlik üyesidir veyahut dmci birisi. Arkama dönüp ss alıyorum ve sende onun önüne geçiyorsun ve bizi PD depaetmanına kadar kovalıyorsunuz, sana deseydim onu şikayete koyacak kadar aptal değilim, chatlogs bakarsan görürsün emoteden sonra bir tane daha ss alıyorum, diğer aldığım ss ise beyaz turismo araçta ki kişi için. Rauf adlı karakterde bunu doğrular ama sen diyorsan o özürlü kelimesini bana söyledin diye, bu arkadaşa şikayet açtım. Ben ssleri incelerseniz Rauf karakterine yazıyorum, “küfür etme birşey söyleyeceksen, ss alıyorum.” Böyle bir cümle kuruyorum, aptal değilim hem sana küfür ettirmeyip şikayete ss koyarken hemde f chatten sana ortak nezaketde bulunayım, sonuçlanabilir asılsız bir şikayettir. arkadan gelen turismolu kişiye söylüyorum bunu adam bize ak ile inip sıktığı için. Birlik üyen ise o şikayet açsın sen değil, ama birlik üyense de size mixingden şikayet oluşturacağım iyi günler