Konu: Joseph_Rosenstein DM  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2025 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph Rosenstein - @the best of world cr7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.12 - 02.12.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yan karakterim ile oyuna girdim, ekran ayarı yapacaktım. Oyuna girer girmez crenshaw da hiç rolüm vesaire olmamasına rağmen gelip yan karakterimi hiç bir birliğe dahil olmayan Montha_Jay karakterini vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#1 - 02.12.2025 19:49
Merhaba, Cordizelli mürettebatı ve Crenshaw'da faaliyet gösteren çetecilerle aktif bir savaş döneminde. Bu sebep vasıtasıyla hood basıldı ve oradaki çeteye yakın isimler ve şüphede kaldığımız herkes bizim için tehdit unsuruydu. Ayrıca alt karakterle orada ne yapıyordun onu da izah et dostum. Alt karakterle İllegal rol bölgesinde ne maksatla duruyorsun? Alt karakterinle bizi takip etmen hiç etik değil ve başlı başına bir ihlal. Sırf şikayet açmak için açmışsın başka bir esprisi bu yok bu durumun. Ekran ayarı yapacaktım demişsin daha iştah açıcı bir bahane uydurabilirdin bence dostum. Hadi sağlıcakla.

Baskın durumuna ait görsel;
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 02.12.2025 19:56 the best of world cr7 »

#2 - 02.12.2025 23:24
Savunma geçerli. HOOD bölgesinde yan karakter ile durmamalısınız, bölgeden biri sanmış olabilirler.