Konu: Jason Ernie, Milijan Bojevic  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2025 03:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason Ernie @Gravano , Milijan Bojevic @mazzaline

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Karsten Siegel @baboli167 , Madison Cunningham @Thorsen , Colton Hale @Schnel , Stefan Hawthorne @Bristol , Dallas Sherman @Valancesr , Sophia Goossens @crnozk

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP, Powergaming etc.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolünde ESC atarak Brawldan kaçan, yaralıya düştükten sonra hiçbir şey olmamış gibi yanımıza gelip kelepçeli arkadaşının kelepçesini açmaya çalışan (kelepçe çözme rolüyle alakalı videoyu şahitlerden talep edeceğim) Jason Ernie ve kelepçeliyken 3-4 kişiyi omuz atarak yaralıya düşürme suretiyle powergaming yapan Milijan Bojevic için şikayet açtım. Savunmalarını bekliyor olacağım, detaylar aşağıdaki videoda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Daha öncesinde benzer bir şikayette benzer bir refuse RP yaşanmıştı. Şikayet açılan kişilerin bu tarz rolleri ilerleyen süreçlerde tekrarlamamasını istiyorum. Kanıt videosunu 1080p olarak izleyin, Youtube otomatik olarak 360p başlatıyor sanırım videoyu.

#1 - 27.11.2025 03:28
Şahitliğimi onaylıyorum, ne zaman tüm departman olarak girsek üç kişiye düşüyoruz. Farklı şekillerde de incelemeler yapılmalı.

#2 - 27.11.2025 03:32
şahitliğimi onaylıyorum, farklı açıdan video bırakıyorum

#3 - 27.11.2025 03:35
şahitliğimi onaylıyorum, farklı açıdan bir video bırakıyorum https://streamable.com/3n992w

#4 - 27.11.2025 03:39
Şahitlerin videolarına bakıldığında hepsinde de Milijan, Rakim tarafından defalarca stunlanacak şekilde tekmeleniyor ama buna rağmen Milijan etkilenmiyor ve bir şekilde hasar vurmaya devam ediyor. Bu noktada antifreeze veya nostun gibi bir hilenin de olabileceğinden şüphelendim ben, bu konuda da inceleme istiyorum yetkililerden.

#5 - 27.11.2025 05:27
Şahitlerin videolarına bakıldığında hepsinde de Milijan, Rakim tarafından defalarca stunlanacak şekilde tekmeleniyor ama buna rağmen Milijan etkilenmiyor ve bir şekilde hasar vurmaya devam ediyor. Bu noktada antifreeze veya nostun gibi bir hilenin de olabileceğinden şüphelendim ben, bu konuda da inceleme istiyorum yetkililerden.

Bunun hakkında Hile bildirimi oluşturuldu, yetkililer oradan devam ettirebilirler.

#6 - 27.11.2025 16:47
Şahitliğimi onaylıyorum ve PM'den attığım mesajın arkasındayım.

#7 - 27.11.2025 17:57
@Gravano @mazzaline En kısa sürede savunmanızı yapın lütfen.

#8 - 27.11.2025 21:41
şahitliğimi onaylanıyorum.

#9 - 28.11.2025 01:00
İşlem uygulanacak.