Konu: [17.11.2025] Ortak Nezaket - Juan Morillo  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2025 17:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Morillo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/11/2025 - 19:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar, Juan Morillo karakteri sürekli PM'den rahatsız edici mesajlar atıyor, saygıyı ve sınırları aşacak cümleler kuruyor. Ortak nezaketten işlem görmesini istiyorum, oyun için bu kadar sinir yapması hoş değil. Umarım arkadaş kendine çekidüzen verir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.11.2025 17:53
3 farklı kişiden pm alıyorsun ve hepsi de yapamadığın rol ve yaptığın meta ile alakalı. şehir dışındaki esir alındığın evin önüne ne hikmetse bizim cocuklar seni salacakları an 3 kişilik sultan geliyor. tam olarak 1 kişilik yer boş, o da senin için. chatlogunda bir sms cart curtta yok. tiksinç oynayışın sebebiyle yazılan pmlerde ortak nezakete aykırı bir şey göremedim. sonuçlanabilir.

#2 - 18.11.2025 18:14
3 farklı kişiden pm alıyorsun ve hepsi de yapamadığın rol ve yaptığın meta ile alakalı. şehir dışındaki esir alındığın evin önüne ne hikmetse bizim cocuklar seni salacakları an 3 kişilik sultan geliyor. tam olarak 1 kişilik yer boş, o da senin için. chatlogunda bir sms cart curtta yok. tiksinç oynayışın sebebiyle yazılan pmlerde ortak nezakete aykırı bir şey göremedim. sonuçlanabilir.

hala çok sinirlisin oyun oynadığının farkına var dostum diğerleri senin kadar saygısız cümleler kurmuyor en azından o yüzden sadece senden şikayetçiyim

#3 - 25.11.2025 00:32
Bu seferlik uyarı ile şikayeti kapatıyoruz. Benzer bir durumda bu şikayet referans alınacak.