Konu: [27.11.2025 - Anthony_Corozzo] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 700 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2025 13:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony_Corozzo @_FletcheR_
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Krakouer Suç Örgütü Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2025, 02:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anthony Corozzo karakterini yöneten Fletcher mahlaslı arkadaşımız, Krakouer-Castucci savaşı esnasında, Krakouer bölgesine baskın gerçekleştirirken diğer oyunculara üstünlük sağlayacak BPL (Sekmeme) hilesi kullanıyor, videoda her şey görünmekte. Mermileri ayakta olduğu halde ve aramızda uzun bir mesafe olduğu halde dümdüz gidiyor ve hiç biri sekmiyor, attığı tüm mermiler hit şeklinde benim karakterim olan Matthias'a gidiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yürü bre hızır paşa seninde çarkın kırılır, güvendiğiniz padişahınız o da bir gün devrilir..

#1 - 27.11.2025 13:49

Ek olarak o an ki hasar tablom, 7 tane hit atılmış. Tekrar söylüyorum, AK-47 ile o mesafeden, dümdüz tararken, ayaktayken...

#2 - 27.11.2025 13:55
Yetkililerden en çok DM’e yatkın olanı bu vuruşu yapmayı denerse imkansız olduğunu anlayacaktır, David karakteri ban yemişti zaten savaş esnasında bu arkadaşın da ondan tek farkı duvar arkasından hit atmaması.  Ayrıca 1 saniyede 4 hit ak47 mermisini o mesafeden tutturmak imkansız.

Vice platformunda hilesiz savaşan, bu işi hırsa dökmeyen insanlardanız. Castucci birliği baştan sona hile kullanıyor neredeyse ve bu gözden kaçmaması gereken bir detay. Savaş esnasında orada @fellerTiberius ’da R20 olarak bulunuyordu, kendisine hali hazırda bir hile şikayeti açmışken bu şikayette tuzu biberi oldu. IFM tarafının detaylı bir inceleme yapmasını hile kullanımı ve hile kullanımına göz yummanın ek olarak değerlendirilmesini istiyoruz. Birlik chatinden “Savaşta hile kullanmayın” demekle olmuyor.

Hile kullanan karakterlerin silahlarını aktaracağını düşünüyoruz, özellikle m4 ve ak47lerin takiplerinin yapılmasını talep ediyoruz. Ban yiyecekleri bariz olduğu için takibe alınmaları gerekiyor.
« Son Düzenleme: 27.11.2025 14:54 CorkyOne »

#3 - 27.11.2025 14:29
kimsenin hakkına emeğine girme hakkına sahip değilsiniz. Biz temiz oynuyorsak herkes temiz oynamak zorunda, umarım yönetim bu konuda ki politikasında değişikliğe gidip gereğini yapar. Bahsettiğim politika oyuncu kaybetmeme politikası, temiz ve şeffaflık için bunu yapacağınızdan gram şüphem yok. Böylesi bariz hileler ile ortalıkda winners diye dolaşmanın bir manası yok.
keremciğim sonra elinize sağlık diyip sizinle bir mazimiz var demekle de maalesef ki bizi yatıştıramazsın. @fellerTiberius

#4 - 27.11.2025 15:16

Fletcher arkadaşımıza böyle bir gösteri hazırladık, umarım hoşuna gitmiştir. Aynı mevziler, aynı silah. Üstelik bu videoda çatının üstünde durmaya devam ediyorum fakat yukarıdaki arkadaşımız bana sadece 2 hit atmayı başarabiliyor. Crosshair üzerimden hiç ayrılmıyor fakat mermiler sektiği için sadece 2, bilemedin 3 hit atıyor.

Bu şikayette Fletcher arkadaşımızın savunabileceği bir durum yok, her şey ortada. Arkadaşın şuanda uzun bir yazı yazdığını düşünüyorum, kendini yorma Fletcher. Banlanacaksın, oyunu düşme korkusuyla oynayıp, düşmemek için hile açmaya gerek yok. Şurada senin kendin için söylediğin gibi oynadığın 2-3 saat, ondada keyfiyle, adabıyla oyna.

#5 - 27.11.2025 17:40
Şikayet amacını fazlasıyla aşmış. @fellerTiberius ve @Aytuk hem forum hem de oyun üzerinden ceza aldılar. Bunun bir oyun olduğunun farkına varın. Savunmaları da sadece şikayeti açan ve şikayete dahil olan kişi (suçlu olduğu iddia edilen) yapsın.

#6 - 27.11.2025 18:39
Ak_47yi isteyen benim. Ne yazık, bütün mesajları üzülerek okudum. Şu son süreçte sağlık preblemlerim yüzünden oyuna girmedim, bir süre daha girmeyeceğim, birazda bahanesi oldu bana da girmemek için sebep doğdu. Daha düne kadar can ciğer olduğum insanlar bir birine düşüp özelini millete yaymaya başladı, şu oldu bu oldu. Kimse masum değil, kimse dört dörtlük değil, hepiniz ile sabahlara kadar oturup içimi döktüğüm günler oldu, bir şey yaparken beraber keyif almak için yaptık. Dert değil bütün özelimi atın, zaten beni tanıyan bir insan bir şey yaparken onu gizlemeden yapacağımı da bilir. Bu yapılanlar gerçekten üzüyor bilginiz olsun.

Sağlık problemlerim yüzünden bilgisayara geçemiyorum, telefondan yazıyorum, daha da bir şey yazmak içimden gelmiyor, iyice şu oyundan nefret eder hale geldim, sağ olun.

#7 - 27.11.2025 20:44
Anthony Corozzo banlandı.