Öncelikle şikayete parça parça yanıt vermeni anlam veremedim aklına geldikçe yazmış gibisin. Çok gülünç duruyor, polisler geldiğinde bağlantımı kesmedim. Bağlantım video kaydıyla beraber kesildi, sunucudaki anlık düşmeler sonucu olan bir durum bu. Oğlum gibi ithamlarda da bulunma, burası dingonun ahırı değil.
Yapıştırdığım kuralları okudum evet, hepsi videoda görünen kural ihlalleri bunda bir problem yok. Video kaydında her şey ortadayken neden hala yalan atmaya çalışıyorsun anlamış değilim. Orada bana ilk yumruk atan sizden birisiydi, yaptığın rolde tamamı ile Retarted RP, yani salakça roleplay.
Araç sürüş kuralları ve Deatmaching'i ekledim çünkü beni araçla ezme gibi rol yaptınız ve ezerek yaralı konumuna düşürdünüz karakterimi, bu Retarted RP'ede giriyor.
Bu yaptığım OOC Kin tutmak değil, sizle o an o dakika karşılaştım sadece, daha öncesinde karakterlerinizi tanımıyordum ve ayrı olarak sizleri. Oyunu ciddiye almakta değil, sadece düzenli bir rol ortamı yaratmakta üstüme düşeni yapmak.
Savunman bu kadarsa daha fazla spam atarak konuyu kirletme, yöneticilerin işini zorlaştırma.