Konu: Lowel Lille - Bağlantı Koparmak, Oyundan Ayrılmak  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2025 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowel Lille - @Scyxe_Zoi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2025 - 20:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kovalamaca sonrası yakalandı ve şahsım tarafından işlemleri yapılmak üzere departmana götürüldü. Koluna girme rolü yaptım ve asansörde lobi belirtmeme rağmen lobiye gelmedi ve sonrasında bug oldu relog atıcam diyerek oyundan çıktı. Dakikalarca bekledim gelmedi. Video atmamın sebebi kişi oyuna girdim sen yoktun dememesi, görüldüğü üzere hep kayıttaydım ve her 10 saniyede bir kişiyi kontrol ediyordum fakat oyuna gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1.26 suçundan 250 dakika hapis cezası var

#1 - 20.11.2025 23:05
dostum bugda kaldım 3 4 kere relog atmama rağmen aynı bugdan çıkamadım ayrıyeten bug kurtar da çalışmıyordu ve girdiğimde vakit çok geçmişti admin de şehire yolladı

#2 - 21.11.2025 18:35
Kişinin hiç oyuna girmediği belli olmakta, oyuna girdiyse loglardan bakılmasını talep ediyorum. Benimle bir iletişimi söz konusu değil ve 5 dakika boyunca beklemem gerekirken kişiye 10 dakika tolerans tanıyıp bekledim fakat oyuna girmedi ve benimle *hala bugdayım* gibi bir iletişim de kurmadı. Admin tarafından işlem bekliyorum. İyi akşamlar  :)

#3 - 21.11.2025 22:40
Karakter cezalandırılacak.