Olaya tamamen kendi açından bakmışsın, biraz benim açımdan anlatayım belki ortada buluşuruz.Kısa bir şekilde olayı anlatacağım, madde madde devam edeceğim savunmaya.
1-) Öncelikle oraya sadece ev satın almak için geldim, sen başka bir emlakçı arkadaşımla konuşuyordun. Evin fiyatının bir milyon olduğunu söyledin, ben de "Bir milyonsa ben kaçayım." deyip oradan motoruma atlayıp uzaklaştım, herhangi bir alaycı tavır yok. O esnada arkamdan gereksiz bir şekilde agresif yaparak "Ne bekliyordun OROSPU EVLADI." demişsin. "Evlat" Türkçe terimdir, şikayeti inceleyecek adminin dikkatine.
2-) Ben olay yerine gelip seninle kibar kibar konuştum, o esnada durduk yere polise ihbar attın. Bana saldırıyorlar diye şikayet ettin, saldırmadığımız halde. Hem küfür ediyorsun, yanına gelip düzgünce konuşmama rağmen bir de beni polise ihbar ediyorsun. Seninle konuştuğum zamansa hala dik dik konuşmaya devam edip "Ne bekliyordun? Sana dört yüze satacağım sen de el altından okutacak mısın? Bu evin hakkı o mu?" diyorsun.
3-)Ben hala küfrün sebebini öğrenmek için "İyi de bana neden küfür ettin?" diyorum, benden özür dilemek yerine bana yine saçma sapan bir cevap verip yapmadığım bir şeyi söyleyip "Elli binlik apartman dairelerine mi benzettin?" "Elli binlik apartman dairelerinle kıyasladığın için" diyorsun.
4-) Bu saçma sebep üzerine karakterim seni vuruyor ve sonrasında "Bana küfür ettiğin için" deyip oradan uzaklaşıyor. Silah çekme sebebimse, üstümde silah var ve yanımdaki karakteri emlak rollerinden tanıyorum yani benimle bir olup sana saldıracağı kesin değil, orada senden dayak yeme ihtimalim var. Dayak yersem ve üstüne polis gelirse elimdeki silahtan olacağımı idrak edebiliyorum. Bundan ötürü hızlı bir şekilde seni ettiğin küfür için cezalandırıp oradan uzaklaştım.
Polislere ihbar konusuna gelirsek, ihbar vereli 1 dakika olmuş ya da olmamış. 1 dakika içinde polislerin o kısma gelmesi imkansız, ondan dolayı seni vurmam için yeterli sürem var. Seni vurduğum saat 13.26 ve senin polisler olay yerine hemen geldi dediğin kısım 13.37'de gerçekleşiyor. Yanlış lanse ediyorsun, saptırıyorsun. Başında bekleyip saçma sapan aşağılama rolü yapsam sana hak verirdim.
Benim açımdan olay böyle gerçekleşti, ekran görüntüsüyle desteklemem gerekmiyor şimdilik fakat gerektiği bir kısım olursa elimde ekran görüntüleri mevcuttur.