Konu: Noob DM, Retarted RP, Trolling.  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2025 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charley_Keyston @cssbcq  , Mike_Dapcevic @end of the mobster era

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Antonio_Cecchini @goldboymern1l

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2025 02:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM, Retarted RP, Trolling, Emote kullanımı.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabayla giderken bir grup gördüm ve durdum, sonra olayı anlamaya çalıştım ve kavga ettiklerini anladım, Beyler herkes para kazanmaya çalışıyor, kavga etmeyin diyip rozetimi gösterdim rozetimi gösterdim diye bir anda dövmeye başladılar. Ne olduğunu anlamadım. ) neden dövdükleri hakkında hiç bir bilgim yok, direk saldırmaya başladılar. En azından biraz rol sergileyebilirlerdi hiç bir rol sergilemediler sadece beyler dağılın, kavga etmeyin dedim diye düşürüldüm. Bu gibi kişiler sunucudaki hiç bir rol zevki bırakmıyor, insanların rol yapma imkanlarını kısıtlıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/avdp70f

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin ceza almasını talep ediyorum, oyuncuların rol imkanını kısıtlıyorlar, saçma saçma roller sergiliyorlar.

#1 - 21.11.2025 21:22
arabayla gecenin bir yarısı sivilde gezerken kalabalık kavga eden grubu görüp durmanı gerektiren şey ne? onları tanıman mı? "herkes parasına bakıyor beyler" diye olaydan bir haber şekilde müdahil olman mı? "ben polisim, po2yim, rozetimi gösterdiğimde korku rolü göstereceksiniz." diye bir düşünceyle mi yoksa role dahil oldun?

rolün en başından bu yana paylaştığım videoyu izlerseniz zaten neyin ne olduğunu anlarsınız, fakat kendi açıklamalarım ile olayı netleştirmek istiyorum. birliğimde rol yapan alex jokic'in tehdit edildiğini öğrendiğimde daha önceden sorun yaşadığım işletme önüne geldim. kavga başladı ve biz orada tam üç kişiyi yaralıya düşürdük. yaralılardan role cevap alamadığım için alex'in "beni elini beline götürerek tehdit etti." dediği için antonio(?) karakterinin üstünü arıyorum, tüm bu olayın başından sonuna kadar POLİS bile olsan izleyip korkusuzca beş kişinin arasına girip tanımadığın adama kahramanlık gösterip "bırakın beyler, size bırakın diyorum, herkes parasında(?), işinize bakın, burayı dağıtın." diye beşten fazla çete üyesinin arasına girersen seni orada dövüp gasp edebilir, rozetini çalabilirler ki bu sunucu içerisinde yasaklı bir rol.

ne sana durduk yere vuruyorum - gerekçe sunuyorum -, ne saçma rol yapıyorum, ne trollüyorum.     "bu tür kişiler sunucuda hiç rol zevki bırakmıyor, insanların rol yapmalarını engelliyorlar" deyip 5-7 çete üyesinin arasına girip ihbar vermek yerine rozet göstererek kavga edenleri "bırakın beyler" diye uzaklaştırarak benden daha iyi rol yaptığını düşünüyorsan varsın canın sağ olsun.

#2 - 22.11.2025 04:31
Sadece olayı sonlandırmanızı ve uzaklaşmanızı söylüyorum IC olarak ve ardından direk yumrukluyorsunuz, bunun anlamı nedir? rol mu yaptığını sanıyorsun birde böyle yaparak, 5-6 kişinin arasına girip annesine küfür etmedim milletin dostum, sadece beyler herkes parasını kazanıyor uzatmayın dedim diye dayak yiyorum senin rol anlayışın buysa diyecek bir şeyim yok.

#3 - 22.11.2025 05:29
süregelen kavgamı ve birlik oyuncuma silah gösterip tehdit eden oyuncunun üstünü aradığım esnayı sıradan bir vatandaşmış gibi ihbar verip izlemek yerine köşeye arabanı park edip yürüyerek ilk geldiğin esnada rozet göstermenle bize karşı bir tehdit oluşturuyorsun. karşımda dövdüğüm oyun karakteri "sorun yaşadıktan sonra sen silahını üstünde mi tutarsın?" diye bana karşı itirafçı olduğunda bile hala ortada olmayan bir para(?) muhabbetiyle adamı yalnız bırakmamız için 5 cümle yazıyor, 3 dakika boyunca da yaşananlara tanıklık ediyorsun. "polis" lafını duyduğumuzda ihbar verdiğini sanıyorum ki videonun sonunda da chate yazdığım gibi gidelim gibisinden cümle kuruyorum, fakat sonradan öğreniyorum ki - "polis olduğum için gelip ayırmak benim boynumun borcu" diye hiçbir şekilde yazacağın şeyi ne ben ne de polis fmsi kabul edecektir - 3 dakika boyunca benim işlediğim suça tanıklık edip 5 defa tekrarlayarak adamı kendindenmiş gibi "bırakın gidin, size bırakmanızı söylüyorum" dersen orada ne olursa olsun saldırıya uğramanı "sebepsizce" yaşandı gibisinden bir açıklamaya dökemezsin.

saldırı için de yeterli gerekçem olduğunun kanıtını sundum.   

#4 - 22.11.2025 16:21
10 kişinin ettiği kavgada arasına girip polislik yaparsan dayağını yersin, bizde aynen bunu yaptık. bunun şikayetlik bir yanı yok, korumak için araya giremezsin ama girersen başına geleceklerin bilincinde olmalısın. mesela rolde yediğin dayaktan dolayı şikayet açmamalısın :'( :'(
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 22.11.2025 16:24 HANZEL »

#5 - 23.11.2025 08:52
sonuçlanabilir.

#6 - 23.11.2025 13:56

#7 - 23.11.2025 21:50

#8 - 25.11.2025 01:23
Şikayette bir sorun görülmedi, şikayet geçersiz.