arabayla gecenin bir yarısı sivilde gezerken kalabalık kavga eden grubu görüp durmanı gerektiren şey ne? onları tanıman mı? "herkes parasına bakıyor beyler" diye olaydan bir haber şekilde müdahil olman mı? "ben polisim, po2yim, rozetimi gösterdiğimde korku rolü göstereceksiniz." diye bir düşünceyle mi yoksa role dahil oldun?
rolün en başından bu yana paylaştığım videoyu izlerseniz zaten neyin ne olduğunu anlarsınız, fakat kendi açıklamalarım ile olayı netleştirmek istiyorum. birliğimde rol yapan alex jokic'in tehdit edildiğini öğrendiğimde daha önceden sorun yaşadığım işletme önüne geldim. kavga başladı ve biz orada tam üç kişiyi yaralıya düşürdük. yaralılardan role cevap alamadığım için alex'in "beni elini beline götürerek tehdit etti." dediği için antonio(?) karakterinin üstünü arıyorum, tüm bu olayın başından sonuna kadar POLİS bile olsan izleyip korkusuzca beş kişinin arasına girip tanımadığın adama kahramanlık gösterip "bırakın beyler, size bırakın diyorum, herkes parasında(?), işinize bakın, burayı dağıtın." diye beşten fazla çete üyesinin arasına girersen seni orada dövüp gasp edebilir, rozetini çalabilirler ki bu sunucu içerisinde yasaklı bir rol.
ne sana durduk yere vuruyorum - gerekçe sunuyorum -, ne saçma rol yapıyorum, ne trollüyorum. "bu tür kişiler sunucuda hiç rol zevki bırakmıyor, insanların rol yapmalarını engelliyorlar" deyip 5-7 çete üyesinin arasına girip ihbar vermek yerine rozet göstererek kavga edenleri "bırakın beyler" diye uzaklaştırarak benden daha iyi rol yaptığını düşünüyorsan varsın canın sağ olsun.