Selam kıymetli arkadaşım, öncelikle konuyu tek şikayet ve tek savunma şeklinde ilerletmemizi rica ediyorum. Anlamsızca şikayeti dört sayfaya kadar çıkartmanın bir anlamının olduğunu düşünmüyorum. Daha sonrasında işin savunma aşamasına geçiyorum, savaşlarımız başlamadan önce senin karakterin olan Richard Siegward, Rothstein Gayrimenkul isimli firmanın reklamını vermişti. Orayı satın aldığını ve tabelasını henüz değiştirmediğini belirtmişti. Seninle Anthony Corozzo bu telefon konuşmasını yaparken bizler de onun yanındaydık. Yani Rothstein Gayrimenkulün, Alman tarafının eline geçtiğini rolsel olarak biliyoruz. Savaşın başlamasına sebep olan kişisin, karakterini öldürmüşsün bu doğal. Yine de Almanlara ait olduğunu bildiğimiz bir işletmeyi açmak üzereydin, seni orada yakaladık. Zaten reklam atmışsın, kendi videonda bile gözüküyor. Söylediğimizi reddetmeyeceğini düşünüyorum, aktif bir savaş içerisindeyiz DM gibi bir durum zaten olamaz. Yine de METAGAME suçlamanız için savunmamızı gerçekleştirdik. Aşağı da öncelikle eski karakterini tanıdığımızı ve sonrasında Rothstein Gayrimenkulün size geçtiğini rolsel olarak bizzat sizden öğrendiğimizi paylaşacağım. Her şey rol çerçevesinde gerçekleşti, bunu bilmeniz yeterli. Gerisi yönetimin kararıdır.