Konu: CAR DM.  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2025 18:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante Juarez. @crxmlox

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kayıtta sağ altta yazıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar gelip mekan içerisinde saçma bir rol uyguluyor, ihlaller üstüne ihlaller. Kayıtları bulabilirsem onlar içinde forum açacağım neyse. Mekandan çıkıyorlar benim kontağı açık aracımı çalıp uzaklaşıp tekrar geri geliyorlar, geri gelişleri zaten kayıtta mevcut direk üzerime sürüyor refleks olarak sola doğru zıplamaya çalışıyorum fakat kaçamıyorum zaten kayıtta gözüküyor, arkadaş lagdan dolayı diyeceğim fakat alakası yok kasıtlı yapılmış bir hareket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Saçma ve kalitesiz rol yapan insanların işlem görmeleri en iyisi. Sunucu zaten kaliteli kalitesi daha da yükselecektir eminim, kolaylıklar.

#1 - 18.11.2025 18:29
Öncelikle merhabalar, şikayete savunmamı yapmak istiyorum. Şunu belirteyim, evet Car DM ihlalini gerçekleştirdim. Bundan jail yiyeceğimi biliyorum. Fakat savunmamda arkadaşların yaptığı ihlalleri göz önünde bulundurarak onları jailsiz bırakmamak istiyorum. Şimdi dostum, olaydan fazlasıyla bir süre geçmiş. Sana bir sorum var; Bu şikayeti neden olayın olduğu gün açmadın, şimdi açtın? Ha yoksa bizim kayıtlarımızı, sslerimizi sildiğimizi mi düşündün? Tabi sende zekisin kendi çapında. Her neyse, gerekli kanıtları bırakıcağım savunmanın altına dökeceğim. Bug abuse yapmayı seven bir kişiliksiniz herhalde diye düşünüyorum. Arkadaşıma küfürler saydırdıktan sonra size silah çekiyor, Antonio adlı arkadaş ise iş yerinden çıkıp kapıyı kitliyor :garip: Kanka dalga mı geçiyosun iş yerine kitlemek ne, vizyonun olsun az birşey çok seviyonuz bug abuse yapmayı. Her neyse ben şahısa yetişerek çıkıyorum iş yerinden, ardından Brawl rolü gerçekleştiriyorum, bu seferde arabasına binip kapıları kitlemeye çalışıyor korkma kanka düşeceğin 90 saniye birşey kasma bu kadar :-\ her neyse sonunda başarıyor bu seferde motoru çalıştırıp iniyor, indikten sonra bende hızlı bir şekilde arabayı alıp kaçırıyorum, kaçırdıktan sonra arkadaş bir anlık arabaya koşup yolcu koltuğuna biniyor, bu seferde arabayı saklıyor :D vallahi on numara bug abuse sevdanız var kanka harbiden neyse kanıtlar;

Şahısın Bug abuse yapmayı deneyerek arabasına binip kitlemeye çalıştığı ss;

Şahısların ağır küfürler sonucu ve bizim silah sıkıp ateşlemeyerek şahısların fear rp yapmasını sağlamamız ve işyerine kitlemeleri derrken hani fear rp :D neyse görmedim;

Antonio adlı arkadaşın yanıma binip arabayı saklaması;

https://streamable.com/0dfdh8

bide bug abuse diye arkadaşıma pmden yazmış JKADWJKADWJKAWDJKADWKJDAWKJDWA

#2 - 19.11.2025 00:54
Öncelikle selamlar olayın üzerinden 24 saat geçmeden şikayeti açtım göz önünde bulundurulsun  :-*.

güzel bir karşı savunma geliyor. Bug abuse ile arabanın kapılarını kitliyormuşum  ??? baya garip değil mi izleyelim bakalım emote attıktan sonra kim car jack atıyor, emotesiz araçtan çıkarıyor üstüne birde dövüyor vay be  ;)
Kanıt:
&feature=youtu.be

Neyse ben bu arkadaşı bir süre koşturuyorum peşimde role uymuyor fakat bende q atıp bozmak istemiyorum dolaşıyorum aracın etrafında aracın motorunu açıp gitmeye çalışıyorum nasıl bir roleplay ise arkadaş kontağını açtığım arabayı alıp vınnnnn gidiyor  :-[
Kanıt:

Bug Abuse için Artık arkadaşlar oyun zevkimizi iyice bozdukları için CAR DM ile bende gidip aracı /araclarim komutu ile kaldırıyorum belki dururlar diye, burada hatalı olabilirim evet fakat oyun zevkimiz o kadar bozulmuştu ki araç altında ezilmekten böyle bir çözüm buldum.

Hayır anlamadığım şey işyerinin içerisine kitlediğim arkadaş dışarı nasıl çıkıyor?  :-\
ışınlanabiliyor mu acaba? 3. parti yazılım olma ihtimali var bir anda arabada gözüküyor çok değişik bir şekilde arkadaş bir anda arabada vay be? 3. parti yazılım ile teleport atıp benden çaldığı arabayla arkadaşını alan dostumuzada selam olsun  :(

Arkadaşı içeri kitlediğimin kanıtı:
youtube.com/watch?v=1ohwlKbXZlY&feature=youtu.be
Buradan sonra zaten Dante ile kovalamacamız başlıyor  ::)

Dışarı çıktığının Kanıtı, aracı yukarıda çalıyor uzaklaşıyor. Teleport atan arkadaşını alıp geri gelip CAR DM atıyor şikayet en başında bu yüzden açıldı:
&feature=youtu.be

Son olarakta arkadaşın bana PM'den "bug abuse" yazıyor, bende "nerede?" diyorum ardından "Senin yaptığın nedir?" diye soruyorum. Arkadaşında bana "sen yapamazsın." diye cevap veriyor  ::) ::) :-\

#3 - 19.11.2025 01:02
Sen beni içeri kitleyemezsin kardeşim bu bir rol hatası bu kadar kinlenme gerek yok oyun oynuyoruz burada bi rol hatası oldugu ıcın rapor atıyorum ve yetkili cekiyor beni 3. Parti yazılım ne alaka ? Arkadaş tamamen kinlenmiş yarıın yeterli kanıtlar gelicek.

#4 - 21.11.2025 12:36
Kardeşim ben senin peşinden kovalıyorum. Benim seni kovaladığım süre zarfı içinde, sen arabaya binip kapıyı kitleyemezsin. Hadi kapıyı kitlediğini varsayıyorum, fakat o kapıyı kapatmana izin vermem, ya elime yada bacağımla tutarım. Seninde kontağı açtığını düşünürsek ve benimde senin kapıyı kapatmana izin vermediğimi düşünürsek rol mantıklı oluyor. Bak diyorum ki, kapıyı kapatmana izin vermiyorum. Kapıyı kitlemene değil, kapı zaten kitliydi. Car Jack konusu gelirsek isek sen arabaya binip, kontağı çalıştırdığında kaçacağını anlıyorum ve benimde emote vermeye sürem olmuyor. Kapıyı tutup seni araçtan atıyorum, motoru açık olan arabaya binip kaçarak avantaj kazanıyorum rolde. Ardından sen kendi KİLİTLEDİĞİN arabaya binip ne hikmetse KİLİTLİ olan arabanın kapısı açarak yanıma binip, arabayı saklıyorsun. İşyerini kitleme konusu gelecek olursak, arkadaşımda Deagle marka SİLAH bulunuyor. Kafana dayamış, sıkmamak ve sadece sizin FEAR RP yapmanızı sağlamak için silah çıkartıyor. Sen ise kaçıyorsun, burada kaçman rolün bozulmasını sağlıyor. Artı olarak işyerini kitliyorsun, arkadaşımda silah bulunuyor. Sizin iş yerinizin kapısı banka kapısı mı kardeşim, bu adam silahla o kilidi kıramaz mı? Eee mantıken adam gidip rapor atıyor, çünkü rol mantıklı devam etsin diye. Sen ise buna hile diyorsun, teleport diyosun cart curt şeyler ile iftira atmaya oynuyorsun. Saçma bir rol anlayışın bulunuyor, bunu dile getireyim. Artı olarak bu rolün yaşandığı tarih senin attığın kanıtlardada mevcut, bu rol 15/11/2025 tarihinde saat 15:21'de oluyor. Sen ise bu şikayeti 16/11/2025 tarihinde, saat 18:27'de açıyorsun. Bir de 24 saat geçmeden açtım diyorsun, matematiğin mi yok? Yoksa yalancı mısın ben anlamadım. Karşındaki adam keriz veya beyninde sıkıntı olan birisi değil, haberin olsun diye söylüyorum. Böyle 11, 12 yaş çocuk yalanlarınada hiç gerek yok.

#5 - 21.11.2025 12:57
Ha bu arada savunmamda şahısın arabayı saklayarak Bug Abuse ihlali gerçekleştirdiğinin kaydını streamble'ye yüklemiştim. Streamable'de yüklenen videolar en fazla 2 gün kaldığından dolayı silinmiş. Şikayeti inceleyecek yetkili arkadaş beni etiketlesin, bende kaydı yeniden yükleyerek buraya atayım. Çünkü şikayetin kaç günde inceleceğini bilmiyorum, o sebepten dolayı ve benimde her zaman şikayete bakmayacak oluşumdan dolayı etiket atması şart.

#6 - 25.11.2025 01:09
Karakter cezalandırılacak.