Kardeşim ben senin peşinden kovalıyorum. Benim seni kovaladığım süre zarfı içinde, sen arabaya binip kapıyı kitleyemezsin. Hadi kapıyı kitlediğini varsayıyorum, fakat o kapıyı kapatmana izin vermem, ya elime yada bacağımla tutarım. Seninde kontağı açtığını düşünürsek ve benimde senin kapıyı kapatmana izin vermediğimi düşünürsek rol mantıklı oluyor. Bak diyorum ki, kapıyı kapatmana izin vermiyorum. Kapıyı kitlemene değil, kapı zaten kitliydi. Car Jack konusu gelirsek isek sen arabaya binip, kontağı çalıştırdığında kaçacağını anlıyorum ve benimde emote vermeye sürem olmuyor. Kapıyı tutup seni araçtan atıyorum, motoru açık olan arabaya binip kaçarak avantaj kazanıyorum rolde. Ardından sen kendi KİLİTLEDİĞİN arabaya binip ne hikmetse KİLİTLİ olan arabanın kapısı açarak yanıma binip, arabayı saklıyorsun. İşyerini kitleme konusu gelecek olursak, arkadaşımda Deagle marka SİLAH bulunuyor. Kafana dayamış, sıkmamak ve sadece sizin FEAR RP yapmanızı sağlamak için silah çıkartıyor. Sen ise kaçıyorsun, burada kaçman rolün bozulmasını sağlıyor. Artı olarak işyerini kitliyorsun, arkadaşımda silah bulunuyor. Sizin iş yerinizin kapısı banka kapısı mı kardeşim, bu adam silahla o kilidi kıramaz mı? Eee mantıken adam gidip rapor atıyor, çünkü rol mantıklı devam etsin diye. Sen ise buna hile diyorsun, teleport diyosun cart curt şeyler ile iftira atmaya oynuyorsun. Saçma bir rol anlayışın bulunuyor, bunu dile getireyim. Artı olarak bu rolün yaşandığı tarih senin attığın kanıtlardada mevcut, bu rol 15/11/2025 tarihinde saat 15:21'de oluyor. Sen ise bu şikayeti 16/11/2025 tarihinde, saat 18:27'de açıyorsun. Bir de 24 saat geçmeden açtım diyorsun, matematiğin mi yok? Yoksa yalancı mısın ben anlamadım. Karşındaki adam keriz veya beyninde sıkıntı olan birisi değil, haberin olsun diye söylüyorum. Böyle 11, 12 yaş çocuk yalanlarınada hiç gerek yok.