Konu: @apezach - VCPD rolünde Q  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.11.2025 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Mala_Dina - @apezach

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gareth Reynolds - @Kalyonix

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.11.2025 - 00.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi hırsızlık için yakalandı ve departmana sevk edildi, asansör ile lobi kısmına çıkarken q çekti beş dakika bekledik fakat gelen olmadı, başka ekleyecek bir şeyim yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.11.2025 01:19
Elektrikler kesildi ortalam 15 dakika sonra elektrikler tekrardan geldi ve direk pc başına geçip oyuna giriş yaptım arkadaşa pm attım olan biteni anlattım role devam edebiliriz dedim ama geri dönüş alamadım.

#2 - 10.11.2025 01:24
Oyun esnasında rol devam ederken şahsın Q atması sebebi ile rol yarıda kaldı. Şahitliği onaylıyorum.

#3 - 10.11.2025 01:24
Elektrikler kesildi ortalam 15 dakika sonra elektrikler tekrardan geldi ve direk pc başına geçip oyuna giriş yaptım arkadaşa pm attım olan biteni anlattım role devam edebiliriz dedim ama geri dönüş alamadım.

Sunucu bakıma girdi, on beş dakika içinde oyuna girersen rolü bitirebiliriz.

#4 - 10.11.2025 02:31
Durumu belirtmeme rağmen hala şahsın q atması diyorsun ve rolde non rp vardı ona rağmen role devam ettim duzkontak emotesini görüp geldiniz pm attım karakterimin duzkontak yaptığını nereden anlıyorsunuz diye arkadaş üstünde emote vardı dedi, yani aracın içine bakma emoteu falan gelmeden, bakmadan direk tutukladılar.

#5 - 10.11.2025 12:57
Emote'nin gözüktüğünü belirttim, orada sana açılan bir ihbar vardı. Farkındaysan etrafında beş kişi sana araçtan in diyordu. Biz orada senin araca düzkontak attığını emote'dan anlamadık. Şikayet sonuçlanabilir, tarafımdan başka yanıt gelmeyecektir.

#6 - 10.11.2025 19:57
Rolün nasıl geliştiği şikayetin asıl amacı değil, atılan kanıtlara göre ve yapılan savunmaya göre ortada bir ihlal mevcut. PD üyesinin oyuna gir role devam edelim tavsiyesine de olumlu yaklaşılmadığı için cezalandırılacaksınız.