Konu: Ortak Nezaket Kural İhlali @orange34  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2025 12:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @orange34

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2025  12.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir şikayet konusunda kendini bilmez arkadaşımız bir hakarette bulunup savunmasında bizlere yalaka diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/5mrGvp9

Ek açıklamalar(varsa): Kimse kimseye hakaret girişiminde bulunamaz, arkadaşımız rolleri OOC algılayıp saçma sapan bizlere bu tür söylemlerde bulunuyor, günün sonunda oyun oynadığımızı unutmamalıyız, bu arkadaşımızın ortak nezaket kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 02.11.2025 12:36
Selamlar, Savaşta hile açtınız çok sinirlendim bir anlık öfke ile öyle yazdım pişmanım arkadaşlar kusura bakmasın. Cidden ters bir anıma denk geldi tekrardan özür dilerim iyi oyunlar.

#2 - 02.11.2025 14:12
Oyunda düşe düşe kalkarak sıkıyorsun, bana kinden bahsediyorsun, hiçte nedendir bilinmez işlediğin ihlali konu edemiyorsun, orası aşırı komik, sana cevap vermicem mâlesef, hâla 16 yaş, paşam vs yazıyorsun pc başında, acil birinin seni sakinleştirmesi gerekiyor, oyun oynadığının farkına var.
benim silahım bile yok ne sıkcam kanka ben,ben istediğim zaman savunmamı yaparım sen karışamazsın,oyunda düşüp kinlenip herşeye şikayet açan birimi bana oyun oynadıgının farkına var diyon?

#3 - 03.11.2025 21:35
Konuşuldu, şikayet geri çekildi.

#4 - 05.11.2025 00:31
K&A