Konu: 04.11.2025 - Margaret_Perry, James_Luciani DM, NONRP, CJ  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2025 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Margaret_Perry @Berlin034 James_Luciani @MuSLuM31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.11.2025 - 23:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
 Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksi aracımı kullanırken bir anda takip edilmeye başlandım durup aracımdan inince emote vermeden hiçbir şey demeden saldırmaya başladı. Ben karşılık vermedim kaçıp araca bindim tam gidecektim araçtan bug ile atarak iki kişi saldırıp yumruk ile karakterimi yaralı durumuna getirdiler. Ardından kadın karakter tek başına beni kaldırıp aracına bindirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. Kadının bana durduk yere emotesiz saldırması, chate bakabilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle

2. Saldırmayı destekleyen 2. kanıt.

3. Car Jack Kanıtı.

4. Kadının tek başına araca sürükleyip bindirmesi, koşarak hemde.

5. James Luciani'nin vurduğuna dair hasarlarımın ekran görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz insanların sunucuda barınması sunucunun prestijini etkiliyor, gereken yapılmalı.

« Son Düzenleme: 05.11.2025 00:06 Dreat23 »

#1 - 05.11.2025 00:10
Şahıslar sergiledikleri tutumdan ötürü cezalandırılacaklar.