Konu: robert castucci quit  (Okunma sayısı 492 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2025 04:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Robert Castucci @fellerTiberius

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  ekran görüntülerinde gözüken herhangi oyuncular

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  03.11.25 02.08 - 00.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
kendi isteğiyle oyundan çıkmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  ben kaçırıldığımda başımda rol yapıldıktan hemen sonra @reagan ın katılımındaki rol esnasındaki çatışmada yaralıya düştü ve oyundan çıkış yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.11.2025 15:26
elime taze bir video geldi, ekleme yapmak adına aşağıda paylaşıyorum.

02.01'de yaralanan robert castucci karakteri başında oyuncu olmadığında oyundan çıkış yaptı, crash yedi veya türevlerinden biri başına geldi.

ama oyuna giriş yapmadı.

#2 - 03.11.2025 16:35
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @fellerTiberius

#3 - 03.11.2025 17:03
Sunucunun genelinde host sorunundan ötürü birçok kez crash fix & oyundan düşme & buga girme gibi birçok sorun yaşanıyor. Admin rolün içerisindeyken de gidip /q atacak bir profile sahip değilim. @Daphne @Heavenly @reagan son 2-3 gün içinde ne kadar bug & crash sorunundan rapor attığımı bilir.
En basiti bu sorunlardan kaynaklı, düzenlediğimiz kumar gecesine bile 30 dakika sonra giriş sağlayabildim.

Savunmam bu kadar, sidik yarışına girip şikayette atışmanın bir anlamı yok. Yetkililer sonuçlandırabilir.

#4 - 03.11.2025 17:14
toksikleşmeden, kavga etmeden, oyun için forumda üstünlük göstermeden şikayet hakkında konuşmayı her defasında "sidik yarışı" gibi bir üslupla karşıladığın için ilgilenecek yöneticilerin gözden geçirmelerini istiyorum.

aynı hatayla karşılaşanlar iki veya üç deneme sonrası tekrardan oyuna bağlanabiliyor zaten. birliğimin üyesine açılan şikayette gael magrina'nın kick/ban yedikten sonra iki dakika içerisinde tekrar girebildiği gözüküyor. keza benim de rol içerisinde yaralama kural ihlali yaşandığında buga düştüğüm, crash yediğim ve iki dakika içerisinde oyuna girdiğim açıkça gözüküyor. karşı yapılacak rolü 20 dakikayı aşkın bir süre boyunca karşılamamandan dolayı, ihlal olduğunu düşündüğümden dolayı şikayet oluşturdum. eğer varsa benim bir ihlalim şikayet açmak en büyük hakkınız. açılan her şikayete "sidik yarıştırmak, oyun dışı kinlenmek" şikayete verilen cevaplara karşılık olarak yazılanlara ise "toksiklik, kincilik, sorun arayışı" adını yüklemeyin.

savunma için teşekkürler.

#5 - 03.11.2025 17:31
toksikleşmeden, kavga etmeden, oyun için forumda üstünlük göstermeden şikayet hakkında konuşmayı her defasında "sidik yarışı" gibi bir üslupla karşıladığın için ilgilenecek yöneticilerin gözden geçirmelerini istiyorum.

aynı hatayla karşılaşanlar iki veya üç deneme sonrası tekrardan oyuna bağlanabiliyor zaten. birliğimin üyesine açılan şikayette gael magrina'nın kick/ban yedikten sonra iki dakika içerisinde tekrar girebildiği gözüküyor. keza benim de rol içerisinde yaralama kural ihlali yaşandığında buga düştüğüm, crash yediğim ve iki dakika içerisinde oyuna girdiğim açıkça gözüküyor. karşı yapılacak rolü 20 dakikayı aşkın bir süre boyunca karşılamamandan dolayı, ihlal olduğunu düşündüğümden dolayı şikayet oluşturdum. eğer varsa benim bir ihlalim şikayet açmak en büyük hakkınız. açılan her şikayete "sidik yarıştırmak, oyun dışı kinlenmek" şikayete verilen cevaplara karşılık olarak yazılanlara ise "toksiklik, kincilik, sorun arayışı" adını yüklemeyin.

savunma için teşekkürler.
Vallahi şu şekilde oyuna girmeye çalışmadığımı nereden biliyorsun? Sunucudaki host kaynaklı sorundan ötürü "Server didn't respond" hatasını aldığım için oyuna giriş sağlayamadım, birçok kişide bu durumu yaşıyor zaten. Saatli bir şekilde kanıtı da burada. Kısacası aşağıda alıntıladığım gibi yetkilinin de içerisinde bulunduğu bir rol de /q atacak bir profil değilim. Yetkililerin birçoğu crash/fix & bug için rapor attığımı 2-3 gün içinde bu savaş rolünden önce olduğunu da biliyor.

Sunucunun genelinde host sorunundan ötürü birçok kez crash fix & oyundan düşme & buga girme gibi birçok sorun yaşanıyor. Admin rolün içerisindeyken de gidip /q atacak bir profile sahip değilim. @Daphne @Heavenly @reagan son 2-3 gün içinde ne kadar bug & crash sorunundan rapor attığımı bilir.
En basiti bu sorunlardan kaynaklı, düzenlediğimiz kumar gecesine bile 30 dakika sonra giriş sağlayabildim.

Savunmam bu kadar, sidik yarışına girip şikayette atışmanın bir anlamı yok. Yetkililer sonuçlandırabilir.
« Son Düzenleme: 03.11.2025 17:38 fellerTiberius »

#6 - 03.11.2025 22:00
bilgisayar saatini değiştirip hangi saati yaparsan timestampte de o saat, dakika hatta saniye gözüküyor, yöneticiler deneyebilir.
ekran görüntüsünde saat, tarih gözükmüyor, ek olarak beş dakikayı çokça geçmiş.

#7 - 03.11.2025 23:25
bilgisayar saatini değiştirip hangi saati yaparsan timestampte de o saat, dakika hatta saniye gözüküyor, yöneticiler deneyebilir.
ekran görüntüsünde saat, tarih gözükmüyor, ek olarak beş dakikayı çokça geçmiş.
söylediğim gibi şu sıralar host problemlerinden ötürü birçok oyuncu bu sorunları sıkça yaşıyor zaten dün geceden kalma çektiğim ekran görüntülerinden birisi bu.
o saatte onu alıyorsam beş dakika sonrasında da alabileceğimi idrak edemiyorsun sanırım neyse savunma bu kadar fazlası atışmaya kaçar.

#8 - 06.11.2025 19:16
Savunma kabul edildi.