Konu: Jax Benecit [VCPD rolünde /q]  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 06.11.2025 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jax Benecit @HamzaReiss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Conor Gallagher @Adriann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hırsızlık ihbarı aldık, bölgeye gittik. Greenwood(kendi kiraladığı) aracı bulduk. Şüpheli araç olunca destek ekip çağırıp bekledik. Beklerken arkadaş apartmandan çıktı ve bizi görünce geri girdi. Girdikten sonra /q atmış. 5 dakika orada bekledik yok, 10dk sonra tekrar /id Jax attım yine yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/o3zktr

Ek açıklamalar(varsa): IC jail + OOC jail talep ediyoruz. (Üstünde o anda silah varsa da aynı şekilde silinmesini)

#1 - 06.11.2025 17:08
Kesinlikle q atmadım rolsel olarak evlerde saklanacaktım, binaya girer girmez yukarıdan aşşağıya düstüm silahım kesinlikle bu iddayı kınıyorum yalanlıyorum oyunda yarım saat aralıksız giremedim girdiğim an oyundan yukarıya aşşagıya düşüp crash yiyordum yetkililerden yardım istedim bakılmadı ondan sonra cima /bugkurtar komutunu defalarca kullandım ondan sonra cima 8 9 denemede komut çalıstı ben binadan çıktıgım an polisler yoktu eğer ic jail atılacaksa kabulum yakalanmama rağmen gene kabulum ama rolde q iddasını yalanlıyorum kınıyorum.

3CQ

*
#2 - 06.11.2025 17:09
Kesinlikle q atmadım rolsel olarak evlerde saklanacaktım, binaya girer girmez yukarıdan aşşağıya düstüm silahım kesinlikle bu iddayı kınıyorum yalanlıyorum oyunda yarım saat aralıksız giremedim girdiğim an oyundan yukarıya aşşagıya düşüp crash yiyordum yetkililerden yardım istedim bakılmadı ondan sonra cima /bugkurtar komutunu defalarca kullandım ondan sonra cima 8 9 denemede komut çalıstı ben binadan çıktıgım an polisler yoktu eğer ic jail atılacaksa kabulum yakalanmama rağmen gene kabulum ama rolde q iddasını yalanlıyorum kınıyorum.
/id Jax komutu ile baktığımda oyunda bile görünmüyordun ne demek /q atmadım?

3CQ

*
#3 - 06.11.2025 17:15
Ek olarak,
Alıntı
Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.msg272#msg272

#4 - 06.11.2025 18:20
Merhabalar, şikayet incelendi.
Jax_Benecit karakterine /q ve Alt karakter kural ihlalinden ceza verilecek.