0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Spoiler: GösterGizleArkanda Gri Sultan seni takip ediyor, Siyah Sultan ile Market Caddesinde gezdiğimiz için bana SMS atılıyor diğer araçtan. Ben de departman tarafından geldiğini sürücüye söylüyorum, en sonda sazan gibi arabanın önüne atlıyorsun. Market Caddesine departman tarafından girdiğini en sonda görüyoruz zaten gelen SMS doğrulanıyor ve dümdüz bize kafalama giriyorsun, skinin belli motorun belli. Zaru gibi gezersen düşersin. Birde utanmadan hepsi market caddesinden geliyordu diyor XD tam bir falsosun
Alıntı yapılan: Eswiper - 05.11.2025 16:59Spoiler: GösterGizleArkanda Gri Sultan seni takip ediyor, Siyah Sultan ile Market Caddesinde gezdiğimiz için bana SMS atılıyor diğer araçtan. Ben de departman tarafından geldiğini sürücüye söylüyorum, en sonda sazan gibi arabanın önüne atlıyorsun. Market Caddesine departman tarafından girdiğini en sonda görüyoruz zaten gelen SMS doğrulanıyor ve dümdüz bize kafalama giriyorsun, skinin belli motorun belli. Zaru gibi gezersen düşersin. Birde utanmadan hepsi market caddesinden geliyordu diyor XD tam bir falsosunDümdüz kafalama girmemin sebebi sizi görmüyor olmam çünkü orada engeller var, bir anda karşıma çıkıyorsunuz ayrıyetten departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsunuz kardeşim benim bana bunu açıkla. Sen burada Seth'e SMS attığın yer nerede? Bu adamlar müneccim mi benim buradan geldiğimi görüyorsun. Falsonu yerim senin canım benim.
Alıntı yapılan: owsrich - 05.11.2025 22:58Alıntı yapılan: Eswiper - 05.11.2025 16:59Spoiler: GösterGizleArkanda Gri Sultan seni takip ediyor, Siyah Sultan ile Market Caddesinde gezdiğimiz için bana SMS atılıyor diğer araçtan. Ben de departman tarafından geldiğini sürücüye söylüyorum, en sonda sazan gibi arabanın önüne atlıyorsun. Market Caddesine departman tarafından girdiğini en sonda görüyoruz zaten gelen SMS doğrulanıyor ve dümdüz bize kafalama giriyorsun, skinin belli motorun belli. Zaru gibi gezersen düşersin. Birde utanmadan hepsi market caddesinden geliyordu diyor XD tam bir falsosunDümdüz kafalama girmemin sebebi sizi görmüyor olmam çünkü orada engeller var, bir anda karşıma çıkıyorsunuz ayrıyetten departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsunuz kardeşim benim bana bunu açıkla. Sen burada Seth'e SMS attığın yer nerede? Bu adamlar müneccim mi benim buradan geldiğimi görüyorsun. Falsonu yerim senin canım benim.Kimse müneccim değil, takip ediliyorsun. Market Caddesindeki araca SMS geliyor, biz departman tarafına yönelirken bize çarpıyorsun bizde hakkını veriyoruz.