Konu: Arkell Dwainstar - Seth Peterborough ESP, MIX  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2025 01:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkell_Dwainstar @Eswiper  , Seth_Peterborough  @bloodface ,  Maskeli 34052
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinden iki araba gelip benim departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsun güzel kardeşlerim benim, bana bunun açıklamasını yapmanı bekliyorum senden. Üzerine Maske 34052 Adlı arkadaşımız hiçbir şekilde rol olmadığı halde kendi kendine konuşuyor. Kardeşlerimin öyle gözleri var ki beni market caddesinden departman tarafı görebilecek gözleri var. Oluşum R20'si ve R18'in ESP hileleri açıkça ve net bir şekilde belli olmaktadır. 3. ve 4. SS'ler de ise arada dakikalar var ve beni düşürdükleri yerde arasında dağlar kadar fark var, arada derede bir yerde olmama rağmen eliyle koyduğu gibi buluyor. Ve iki araçta birbirleriyle iletişimleri olmadığı halde benim departman geleceğimi biliyorlar, harikasınız çocuklar. Gerçekten Kartal göz diye buna derim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Ayrıyetten, etrafımda hiç kimse yoktu hepsi Market Caddesinden doğru geliyorlardı. Burada ki SS'lerde her şey açık ve net bir şekilde belli olmakta, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 05.11.2025 02:00 owsrich »

#1 - 05.11.2025 16:59

Arkanda Gri Sultan seni takip ediyor, Siyah Sultan ile Market Caddesinde gezdiğimiz için bana SMS atılıyor diğer araçtan. Ben de departman tarafından geldiğini sürücüye söylüyorum, en sonda sazan gibi arabanın önüne atlıyorsun. Market Caddesine departman tarafından girdiğini en sonda görüyoruz zaten gelen SMS doğrulanıyor ve dümdüz bize kafalama giriyorsun, skinin belli motorun belli. Zaru gibi gezersen düşersin. Birde utanmadan hepsi market caddesinden geliyordu diyor XD tam bir falsosun

#2 - 05.11.2025 21:35
bana gelen smse göre rolümü yaptım ben

#3 - 05.11.2025 22:58

Arkanda Gri Sultan seni takip ediyor, Siyah Sultan ile Market Caddesinde gezdiğimiz için bana SMS atılıyor diğer araçtan. Ben de departman tarafından geldiğini sürücüye söylüyorum, en sonda sazan gibi arabanın önüne atlıyorsun. Market Caddesine departman tarafından girdiğini en sonda görüyoruz zaten gelen SMS doğrulanıyor ve dümdüz bize kafalama giriyorsun, skinin belli motorun belli. Zaru gibi gezersen düşersin. Birde utanmadan hepsi market caddesinden geliyordu diyor XD tam bir falsosun
Dümdüz kafalama girmemin sebebi sizi görmüyor olmam çünkü orada engeller var, bir anda karşıma çıkıyorsunuz ayrıyetten departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsunuz kardeşim benim bana bunu açıkla. Sen burada Seth'e SMS attığın yer nerede? Bu adamlar müneccim mi benim buradan geldiğimi görüyorsun. Falsonu yerim senin canım benim.

#4 - 05.11.2025 23:09

Dümdüz kafalama girmemin sebebi sizi görmüyor olmam çünkü orada engeller var, bir anda karşıma çıkıyorsunuz ayrıyetten departman tarafından geldiğimi nasıl görüyorsunuz kardeşim benim bana bunu açıkla. Sen burada Seth'e SMS attığın yer nerede? Bu adamlar müneccim mi benim buradan geldiğimi görüyorsun. Falsonu yerim senin canım benim.
Kimse müneccim değil, takip ediliyorsun. Market Caddesindeki araca SMS geliyor, biz departman tarafına yönelirken bize çarpıyorsun bizde hakkını veriyoruz.

#5 - 06.11.2025 10:04

Kimse müneccim değil, takip ediliyorsun. Market Caddesindeki araca SMS geliyor, biz departman tarafına yönelirken bize çarpıyorsun bizde hakkını veriyoruz.
Ah kardeşim, yalan söylerken bile beceremiyorsun. Sizin aracınız departman tarafından bile gelmiyordu, siz benim departman tarafı geldiğimi görseniz direkt sıkarsınız kral. Öyle bekleme gibi bir şey olmaz sizde, heh şunu belirteyim madem departman tarafındasınız sizin araç neden karşı yoldan geldiği gözüküyor. Yalan söylerken biraz daha böyle detaya inmeniz lazım. Bana SMS'lerin detayını at inanayım, boş sallama burada. Ağzı olan konuşuyor, takip edilsem fark ederdim kral etrafıma bakabiliyorum neyin ne olduğunu görüyoruz. ESP'niz olduğunu kabul et, banını ye güzel şekilde yoluna devam et. Hakkını verdik konusuna girme, size hak bırakmayız biz (:

#6 - 27.11.2025 01:33
Merhaba, şikayet üst yönetim tarafından incelendi.

Şehir içerisindesiniz, sizi zaten kalabalık bir ekip takip ediyor. Yakalanmanız anormal bir durum değil. Savunmalar geçerli. KK