Konu: Unfreeze  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 14:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CigARAm
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İnteriora girerken ya da çıkarken KOS koruması aktif oluyor ve bu şekilde hareket etmek imkansız hale geliyor. Ancak bu şahıs unfreeze basıyor ve üstünlük kullanan bir hile kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş zaten hile kullanan birisi, ESP'den şikayet açılmıştı. Karakteri yasaklanmasın diye sistemsel karakterini kendi isteği ile CK ettikten sonra şikayet sonuçlanınca geri açtırdı ve NC atıp rollere devam etti. Yasaklanmalı, aynı şeyi de yapmaması adına yönetim tarafından takip edilmeli. https://imgur.com/4WOjOOd
« Son Düzenleme: 19.10.2025 14:02 samaverioo »

#1 - 19.10.2025 14:13
Selamlar, iyi forumlar.
OOC kinden ötürü açılan bir şikayet, açıkcası fazlasıyla belli etmeyin niyetinizi. :D
Biz bu sunucuda zaman ve emek harcayarak, aynı zamanda Partnerlik ve maske kullanım hakkı gibi desteklerle sunucuya katkı sağlamaktayız. Bu kadar emek ve desteği riske atarak neden hile yapalım, aşağıdaki attığın screenshot'ın bu şikayetle bi alakası bulunmamakta. Zaten paylaştığı görüntüler 240p veya 480p çözünürlükte, oldukça bulanık olup montaj izleri açıkça belli olmaktadır.

Ekstra olarak unfreeze kullanmıyorum, bende kos koruması bitmişti, sunucudan veya senle oluşan bir lag/bug yüksek ihtimalle.
Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.10.2025 23:32 CigARAm »

#2 - 19.10.2025 14:15
ohoo her hile şikayeti açılan gidip partnerlik alsın o zaman savunma yeterli olsun bu nasıl mantık. Kos korumusu 5-6 saniye, sen çıktığın gibi animsiz koşuyorsun ki unfreezden kaynaklı bu.

#3 - 19.10.2025 14:18
Selamlar, iyi forumlar.
OOC kinden ötürü açılan bir şikayet, açıkcası fazlasıyla belli etmeyin niyetinizi. :D
Biz bu sunucuda zaman ve emek harcayarak, aynı zamanda Partnerlik ve maske kullanım hakkı gibi desteklerle sunucuya katkı sağlamaktayız. Bu kadar emek ve desteği riske atarak neden hile yapalım, aşağıdaki attığın screenshot'ın bu şikayetle bi alakası bulunmamakta. Zaten paylaştığı görüntüler 240p veya 480p çözünürlükte, oldukça bulanık olup montaj izleri açıkça belli olmaktadır.

Ekstra olarak unfreeze kullanmıyorum, bende kos koruması bitmişti, sunucudan veya senle oluşan bir lag yüksek ihtimalle.
Sonuçlanabilir.

Sunucuya destek sağlayınca yasaklanmıyor musun kardeşim, bu nasıl mantık? Montaj mı bilemiyorum artık, öncesinde foruma atılmış bir ekran görüntüsü. Kos koruması o kadar da kısa sürmüyor zaten, unfreeze basıyorsan bastım de bari.  ::) En azından yasaklanmazsın, dürüstlüğünden ve yönetimi kandırmamaya çalıştığından jail yersin büyük ihtimalle. Tabii ki orası da yönetimin inisiyatifine kalmış bir şey, her neyse. Adam akıllı tek ileti olacak şekilde kanıtlı bir savunma yapacaksan yap, yoksa şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 19.10.2025 14:31
Selamlar, iyi forumlar.

Ekstra olarak unfreeze kullanmıyorum, bende kos koruması bitmişti, sunucudan veya senle oluşan bir lag yüksek ihtimalle.
Sonuçlanabilir.

Sunucuya destek sağlayınca yasaklanmıyor musun kardeşim, bu nasıl mantık? Montaj mı bilemiyorum artık, öncesinde foruma atılmış bir ekran görüntüsü. Kos koruması o kadar da kısa sürmüyor zaten, unfreeze basıyorsan bastım de bari.  ::) En azından yasaklanmazsın, dürüstlüğünden ve yönetimi kandırmamaya çalıştığından jail yersin büyük ihtimalle. Tabii ki orası da yönetimin inisiyatifine kalmış bir şey, her neyse. Adam akıllı tek ileti olacak şekilde kanıtlı bir savunma yapacaksan yap, yoksa şikayet sonuçlanabilir.
Yasaklanabilirsin tabiki de, fakat burada demek istediğimi tam olarak anladığını düşünmüyorum kardeşim.
Bu kadar emeği ve oyun karakterimi neden hile kullanarak riske atayım? Neden böyle birşey yapayım, bunun gereğinin olduğunu düşünmediğim için kullanmıyorum.
Herhangi bir unfreeze söz konusu değildir kardeşim, gerekirse oyun dosyalarımı screenshot olarak atabilirim.
« Son Düzenleme: 25.11.2025 01:28 CigARAm »

#5 - 19.10.2025 14:36
Selamlar, iyi forumlar.

Sonuçlanabilir.

Yasaklanabilirsin tabiki de, fakat burada demek istediğimi tam olarak anladığını düşünmüyorum kardeşim.
Bu kadar emeği ve oyun karakterimi neden hile kullanarak riske atayım? Neden böyle birşey yapayım, bunun gereğinin olduğunu düşünmediğim için kullanmıyorum.
Herhangi bir unfreeze söz konusu değildir kardeşim.

Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 25.10.2025 15:30
sonuçlansın artık

#7 - 26.11.2025 23:49
Merhaba,

3. Parti Yazılımından jail işlemi uygulanacak. Tekrarında tüm platformlardan yasaklanacaksınız.