Konu: god mode  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.10.2025 23:33
karakteri hareket ediyor god bu
Tecrübeyle sabit kral galiba, şikayette adın geçmiyorsa konuya karışma tamam mı dostum?

tecrübem sağlam kanka, ismim roketçi diye anılıyor gerisini sen hesap et. bilmediğin şeyleri de yazma. god açmışsın zaten fazla konuşma hakkına sahip değilsin sen. karakterin afk konumunda olsaydı eğer iki kere stun yemezdin hasarla
Buna sen mi karar veriyorsun delikanlı, roketçi diye anılıyormuş kimsin sende bana hak veriyorsun dallama germe adamı bak işine
« Son Düzenleme: 07.10.2025 00:16 owsrich »

#11 - 06.10.2025 23:34
toxiclik yapmasana kardeşim banlanıcaksın diye bir yerlerin mi tutuştu ne oldu  ::)

#12 - 07.10.2025 00:16
karakteri hareket ediyor god bu
Tecrübeyle sabit kral galiba, şikayette adın geçmiyorsa konuya karışma tamam mı dostum?

tecrübem sağlam kanka, ismim roketçi diye anılıyor gerisini sen hesap et. bilmediğin şeyleri de yazma. god açmışsın zaten fazla konuşma hakkına sahip değilsin sen. karakterin afk konumunda olsaydı eğer iki kere stun yemezdin hasarla
Buna sen mi karar veriyorsun delikanlı roketçi diye anılıyormuş kimsin sende bana hak veriyorsun dallama germe adamı bak işine
delikanlıyım lan

#13 - 07.10.2025 00:16
toxiclik yapmasana kardeşim banlanıcaksın diye bir yerlerin mi tutuştu ne oldu  ::)
Evet AFK adamı vurup düşürüp düşürdüğüm yeri keserek god diye şikayet açıyorum, fazlasıyla tutuştu ::)

#14 - 07.10.2025 00:18
Evet AFK adamı vurup düşürüp düşürdüğüm yeri keserek god diye şikayet açıyorum, fazlasıyla tutuştu ::)

düşmedin yazmamışım ben şikayete, sonrasında g1 kapadın ve düştün. attığım kayıtta afk gözükmüyorsun ve sayamayacağım kadar hit yiyorsun. zaten kan çıkıyor, iyi zırladın forumdan. şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 07.10.2025 13:48

düşmedin yazmamışım ben şikayete, sonrasında g1 kapadın ve düştün. attığım kayıtta afk gözükmüyorsun ve sayamayacağım kadar hit yiyorsun. zaten kan çıkıyor, iyi zırladın forumdan. şikayet sonuçlanabilir.
Zırladın, birlikçe yaşlarınız küçük yazımlara bakarsak anlaşılıyor. Oyuna girdiğim dakikayla sizin attığınız ss arasında 10 dk var demek ki AFKyım siz bana sıktığınız sırada oyunda olsam size refleks gösteririm ayrıyetten karakterimin dayanıklılığı 17 ve uyuşturucu da can verdiği için orada anlaşılabilir düşürdüğünüz yeri keserek kendi kafanızla ceza yerim diye şikayet açıyorsunuz, benim orada godlu olmamı gerektiricek hiçbir durum yok çünkü silahım yok kendi çapınızda ki oyunculara bakın sonra şikayet açın attığım SS yeterli kanıt olacağını düşünüyorum, şahısların çoğu hileden ban yiyeceği için farklı insanlara salça olma girişimindeler problem yok, benim savunma bu kadar teşekkürler.
« Son Düzenleme: 07.10.2025 13:51 owsrich »

#16 - 07.10.2025 18:25

#17 - 15.10.2025 15:19
-düşmedin yazmamışım- gibi terimlerden dolayı şikayet kanıt yetersizliğinden kapatıldı. Videonun kesilmemiş/kırpılmamış halini paylaşarak tekrar şikayet açın. -sonrasında g1 kapatıp düştün- kısmını da tamamen içeren bir kanıt paylaşarak şikayeti yenileyin.