Konu: Laelim_Wells ve Taveon Bishop [Mixing] Lavarious LeShaun [Powergame]  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.10.2025 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laelim_Wells - Taveon Bishop - Lavarious LeShaun @Geben meine Tabanca @chaos no equivalent @PAR AMOUR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Adriann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG VE POWERGAME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, araç içerisinde bulunan Laelim_Wells isimli karakterin 1.23C yani uzi model silahla ateş etmesi sonucu aranması mevcut ve HR(Yüksek riskli) şeklinde aranıyor. Bizlerde CCTV bildirimi üzerine bölgeye yöneldik ve kişiyi El corona bölgesinden havalimanına kadar soktuk bölge daha güvenli olması açısından. Kişilerden Lavarious isimli karakter hiç bir ihtar'a uyum sağlamadı bu sebepten ötürü direk araçtan inip araç kiralamaya gitti ve tek amacı Laelim karakterini kaçırmak olduğu içinde kişilere ateş açıldı. Hem bölgede oluşan can güvenliği tehlikesi ve kişinin yüksek riskli bir suçlu olmasından kaynaklı.

Olayların buraya kadar gelmesi sonucu Laelim karakteri silahla vuruldu araba içerisinde yaralı aslında fakat hiç bir şey olmamış gibi Taveon karakteri ile İC hiç bir anlaşma için iletişim kurmamasına rağmen anlaşıp birden motora binip kaçmaya çalıştılar.

Lavarious LeShaun karakteri aslında silahla yaralanmış birisi olmasına rağmen direk araçtan inip Laelim karakterinin kaçmasına yardımcı olmak için elinde tüfek bulunan memura yumruk atmaya başladı. Bu durumda iki karakterinde bunların yapması imkansız çünkü yaralılar birisinin motora binip kaçması imkansız diğeri araçtan inip tüfekli memura yumruk atması.

Laelim karakteri Uzi model silah yüzünden aranıyor ve kaçmasından şüpheleniyoruz ki komutu ayarlamış olup, motorlu şahıs bölgeye geldiğinde direk kişiye komutu yazıp silah satışını gerçekleştirmiş olmasından şüpheleniyoruz. Log kayıtlarına bakılmalı ve bu durum gerçekleşmişse kişinin silahının silinmesini talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/mouvt1

Ek açıklamalar(varsa): Tek ricam kişiler elindeki kanıtlarla bilgili bir savunma gerçekleşsin ve olayla alakası olmayan kişilerin şikayete yazıp çorbaya çevirmemesi.

« Son Düzenleme: 13.10.2025 20:04 yuca back in business »

#1 - 13.10.2025 19:23
Bahsettiğin şeylerin hiçbirisi yaşanmadı, savunma gelecek ama bu videoyu kabul etmiyorum çünkü videoda edit var chat kısmına bir şeyler koyulmuş. Oynanma yapılmamış orjinal videoyu talep ediyorum. Alışılmasın böyle şeylere, video düzgün bir şekilde atıldığında ben de kurallara uygun bir şekilde savunmamı yapacağım.
« Son Düzenleme: 13.10.2025 19:34 Geben meine Tabanca »

#2 - 13.10.2025 19:37
Bahsettiğin şeylerin hiçbirisi yaşanmadı, savunma gelecek ama bu videoyu kabul etmiyorum çünkü videoda edit var chat kısmına bir şeyler koyulmuş. Oynanma yapılmamış orjinal videoyu talep ediyorum. Alışılmasın böyle şeylere, video düzgün bir şekilde atıldığında ben de kurallara uygun bir şekilde savunmamı yapacağım.
Dostum, chatlogta Heavenly ile olan PM konuşmaları var. Video üzerinde bir edit bulunmuyor, sağ altta ki tarih ve oyuncu isimlerinde hud bölgelerinde oynama yok. Eğer yönetici videoyu normal isterse yine iletirim. Savunma yapmak istemiyorsan tercih senin iyi forumlar dilerim.

#3 - 13.10.2025 19:38
Kurallar net oynanmış videolar kabul edilmiyor, adminle gizlemek istediğin ne konuştun? Paylaş bizimle Yuca, editsiz videoya savunma yapacağım benim bir ihlalim yok şikayetin kurallara uygun değil.  :vice:
« Son Düzenleme: 13.10.2025 19:40 Geben meine Tabanca »

#4 - 13.10.2025 20:04
Pekala, senin o güzel kalbin için istediğin gibi güncelliyorum kanıtları. Saklayacak gizliyecek pek bir şeyimiz yok şükür. Şimdi savunmanı yapabilirsin iyi forumlar.

#5 - 13.10.2025 21:37
Evet şikayet sunucu kurallarına uygun açıldığı için savunmamızı yapıyorum; biz zaten bir sultan bir motor geziyorduk amacımız rol için şehrin farklı bir ucuna gitmekti, siz bir anda peşimize takıldınız kaçmadık el coronaya sür direktifinize uyduk biz bunları yaparken zaten motorlu arkadaş uzaktan takip ediyordu arkamızdaydı bizi idlewood'dan El Corona'ya kadar götürdünüz, araçtan in dediniz indik el kaldır dediniz kaldırdık arabaya g bastım diye m4'ler ile güç aşımı yapıp sıktınız. Sabah rol yapmak maksadıyla girdiğim oyunda şuan hala göz altındayım, orada üzerimde silah da yoktu. Savunma bu kadar, hayırlı akşamlar.

#6 - 13.10.2025 21:42
Laptoptdan oynadıgım için 2 kez yumruk atmışım, elim touchpad'a değebilir bende insanım sonuçta. Eğer kalkıp emote verip seni yaralıya düşürseydim bu şikayette ismimi görmemde sana hak verebilirdim ancak durduk yere bir şikayet açmışsın. Ayrıca koyduğun şarkıda manidar, ekstra olarak zaten yumruk atar atmaz, aracın üstüne çıkıp /crack çektim, kusura bakmasın arkadaş. Fakat OOC kin yapmaya devam edeceksen, aç bir birlik çık karşımıza delikanlı gibi DM atalım, madem bu kadar DM hevesin var, bunu suçsuz oyunculara durduk yere sıkmakla bu DM ihtiyacını karşılayamazsın, ne bileyim git başka DM serverlerine gir orda sık burası kaliteli bir roleplay serveri, senin yaptığın DMler bu sunucuya zarar veriyor.

Temiz bir başlangıç yaptık, onay alma hevesimiz var bize engel olma.

#7 - 13.10.2025 22:22
Silah benim tarafından silindi ve size de orada el koymuş gibi rol yapabilirsiniz olarak cevap verdim.