Konu: Trent Peppenoli - Ortak Nezaket, Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.10.2025 10:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trent Peppenoli - @Ountex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket, Yetersiz Oyuncu Profili

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ooc iletişim yeri olan PM üzerinden bana küfür etti, rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bir birlik sahibinin bu gibi hareketlerde bulunması yanlış.

#1 - 11.10.2025 10:47
Cümlemin sonuna "amk" kısaltmasını getirmişim, şahsi edilen bir küfür yok. Şahsi olarak "senin amk" yazmamışım. Arkadaşlar bizim adımızı şikayette toksik diye karalıyor fakat buna bile şikayet açmışlar, orayı da kesmiş yine ben alt tarafta sana etmiyorum cümlemin sonuna koyuyorum o kelimeyi diyorum. :D gerçekten bu kadar neye yanıp tutuştunuz anlamadım. Yetersiz oyuncu profillik bir şey yok, bu sadece Ortak nezaket ortak nezaket bile değil de senin için Ortak nezaket yani bu şikayetten jail yemem umarım, inceleyecek olan admin arkadaşa söylüyorum. Burada kişiye herhangi bir şahsi küfürüm olmamıştır yukarıda da belirttiğim gibi altını çiziyorum tekrar tekrar.

#2 - 11.10.2025 10:56
Savunma yapmış, sonuçlanabilir.

#3 - 11.10.2025 16:31
Şikayet incelendi.

Trent_Peppenoli karakteri Ortak Nezaket ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Kişiye açılan şikayette, daha önce de OOC Küfür ihlali nedeniyle ceza alması, süreçte insiyatif sağlamamıza engel oluyor. Konu her ne olursa olsun oyuncuların birbirini rahatsız etmesine ve iğneleyici/hakaret vari konuşmalar yapmasına izin veremeyiz.