Konu: [05.10.2025 - Birden fazla kişi] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 412 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.10.2025 09:32
Yalan söyleyeceğime ceza almayı tercih ederdim.
PM’de mix yok, zaten esp ile bulup geldiğiniz için yerimizi bulduğunuzu söyledim, buraya gelin vesaire pm atsam mix olur. Fear RP ihlalim yok, @Justice şahittir.

#11 - 10.10.2025 09:53
Daha senenin başında onaylı oluşumum ve tatmin edici miktarda param vardı, ayrıca sizi vurmamızdan önce kapanan bir oluşumun bütün silahlarını satın aldık. Buldukça almaya devam ediyorum. Senin için yeterli mi? @FeakGlobal0

#12 - 10.10.2025 09:58
İncelensin sen kimsin ki sana yalan söyleyeyim? Rencide etmemek için çabalıyorum ama farklı bir karın ağrın var. Daha fazla ileti atma da sonuçlansın.

#13 - 10.10.2025 10:19
Yatırdığın videoda ihlalin var diye videoyu silip /q şikayetinden vazgeçiyorsun, silahsızım ve 3 günde 3 kişi vurabildiniz. Üçü de silahsız, yatırma merakın olsa PK-WAR kabul ederdin değil mi? Övünülecek bir şey yapmış gibi konuşma yatırmak böyle olur

#14 - 10.10.2025 10:21

Yalan söyleyeceğime ceza almayı tercih ederdim.
PM’de mix yok, zaten esp ile bulup geldiğiniz için yerimizi bulduğunuzu söyledim, buraya gelin vesaire pm atsam mix olur. Fear RP ihlalim yok, @Justice şahittir.
yalan söylemedim. sende çok dürüst biri ol ve birliğinize bu kadar silahın o kadar kısa sürede nasıl geldiğini söyle.

Daha senenin başında onaylı oluşumum ve tatmin edici miktarda param vardı, ayrıca sizi vurmamızdan önce kapanan bir oluşumun bütün silahlarını satın aldık. Buldukça almaya devam ediyorum. Senin için yeterli mi? @FeakGlobal0

İncelensin sen kimsin ki sana yalan söyleyeyim? Rencide etmemek için çabalıyorum ama farklı bir karın ağrın var. Daha fazla ileti atma da sonuçlansın.

Kim miyim? Seni kanıt diye attığın videoda yatıranım mesela :garip: . Herhangi bir karın ağrım yok daha fazla da senle uğraşmaya niyetim yok. Konuştukça çaptan çıkıyor, meseleyi sen kimsin ben kimime getiriyorsun. Daha fazla yanıt vermeyerek bunu sonlandırıyorum.

Yatırdığın videoda ihlalin var diye videoyu silip /q şikayetinden vazgeçiyorsun, silahsızım ve 3 günde 3 kişi vurabildiniz. Üçü de silahsız, yatırma merakın olsa PK-WAR kabul ederdin değil mi? Övünülecek bir şey yapmış gibi konuşma yatırmak böyle olur

ben yokum bu videoda

yatırmak 20 ak vs 4 shotgun oluyor ok

Dur bide ne buldum şuna bak, yatırmak sobeitle oluyor doğru dedin

Tek iletiye topladım. İleti kirliliği olmaması adına.
« Son Düzenleme: 10.10.2025 11:02 FeakGl0bal »

#15 - 10.10.2025 10:25
siz de üç araba sadece beni vurdunuz yatırmak dedin ama :D sen olsan da çok şey değişmezmiş farklı birliklerden adamlarla beraber kasparov üyelerini vurmaya çalışıyorsunuz bu videoda. ben sizlere eşit sayıda eşit şartlarda pk-war veya ck-war teklifi verdim kabul etmediniz öyle değil mi? lütfen bu tatsız muhabbeti uzatmayalım.

#16 - 11.10.2025 16:05
Anthony_Donohoe karakteri İzin Gerektiren Rol İhlali nedeniyle cezalandırılacak.

Morgan_Lusignan karakteri İzin Gerektiren Rol İhlali nedeniyle cezalandırılacak.