Konu: shaqqy boulevard, god  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2025 13:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shaqqy_Boulevard @Ozdeemir
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Seville oluşumu ile savaş içindeyiz. Hoodu basmak için geldiğimde araçta olan Shaqqy_Boulevard karakterine defalarca kez hit tutturmama rağmen yaralıya düşmüyor. Ayrıca oluşum R18'i, göz önünde bulundurulabilir. (bknz: https://imgur.com/ZwrAKii)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın.

#1 - 09.10.2025 13:56
Şikayetle alakam bulunmuyor ancak video sahibi ilk 5-6 hit içinde anim-cut(bug-abuse) yaparak shotgunu taramalı gibi kullanıyor. Savaşta avantaj sağlayan bir bug abuse. Umarım yetkililer göz önünde bulundurur.

#2 - 09.10.2025 14:48
Şikayetle alakam bulunmuyor ancak video sahibi ilk 5-6 hit içinde anim-cut(bug-abuse) yaparak shotgunu taramalı gibi kullanıyor. Savaşta avantaj sağlayan bir bug abuse. Umarım yetkililer göz önünde bulundurur.

Araçta olduğu için ve doğal olarak bir hamle yapamayacağı için/ilk saniyeler araçtan inmeyip beklediği için, bu üstünlük sayılmıyor. Karşımdaki kişi düpedüz hile zaten, kindarlığı bir kenara bırak.

Ayrıca şikayet ile bir alakası olmayıp ileti yazdığı için, yetkililerin bunu göz önünde bulunduracağını düşünüyorum. Tekrar etmemesi için ceza almalı. Kişinin iletilerini incelerseniz, alakası olmayan şikayetlere sürekli olarak ileti yazdığını görebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 09.10.2025 15:20 harry666 »

#3 - 09.10.2025 15:21
Kinim yok. Evet, karşındaki Godmode ama senin bug yapabileceğin anlamına gelmiyor. Yeni bir şikayet açmaktansa ileti attım. Boş ileti yok.

#4 - 09.10.2025 15:41
Kinim yok. Evet, karşındaki Godmode ama senin bug yapabileceğin anlamına gelmiyor. Yeni bir şikayet açmaktansa ileti attım. Boş ileti yok.

Bahsi geçen bug:
karşımdaki kişinin hile olmasına rağmen benim kazandığım 0.003 saniyelik bir animasyon farkı ile shotgunla hızlı atışım (?)

#5 - 11.10.2025 02:15
   Merhabalar,
     O anda Araç tamir ediyordum, O durum oyunla ilgili, Benlik bir durum yok tamirhane benim Araç Kötü durumda, her şey ortada. Hile Kullanmıyorum, Araç alev alıyor tamir ettiğim için  hemen sönüyor videonun sonuna dikkatli bakarsanız anlarsınız.

Ayrıca Bu Arkadaş ben kaçarken Saniyeler içinde  beni kovalayıp öldürüyor videoyu tam atarsa her şey ortaya çıkar. 

Arkadaş (MOD) kullandığı için araç tamiri tam görünmüyor zaten bu kesilmiş bir videoda bile her şey ortada aracı tamir ettiğim için hasar almıyorum dediğim gibi oyunla ilgisi var benlik bir durum yok. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 11.10.2025 02:51 Ozdeemir »

#6 - 11.10.2025 14:53
Aracı tamir ediyor olman bir şeyi değiştirmiyor. Tamir ederken ölümsüz olmuyorsun, sana defalarca hit atmama rağmen yaralıya düşmüyorsun. Araçların patlaması engellendiği için doğal olarak alev alıyorken bir anda duman atmaya başlıyor.

Seni düşürdüğüm yer önemli değil, kullandığın hile önemli. Sonradan düşmen, hile kullanmadığın anlamına gelmiyor maalesef.

#7 - 11.10.2025 15:58
Aracı tamir ediyor olman bir şeyi değiştirmiyor. Tamir ederken ölümsüz olmuyorsun, sana defalarca hit atmama rağmen yaralıya düşmüyorsun. Araçların patlaması engellendiği için doğal olarak alev alıyorken bir anda duman atmaya başlıyor.

Seni düşürdüğüm yer önemli değil, kullandığın hile önemli. Sonradan düşmen, hile kullanmadığın anlamına gelmiyor maalesef.
Bu bir oyun hatası olabilir, araç tamir ediyorken hit yemiyor olabilirsin. Bunu deneyerek hile olup olmadığını anlayabiliriz. Arkadaş benim OOC arkadaşım ve oyuna başlayalı neredeyse 1 ay oldu, dışarılardan video izleyerek kendini geliştirmeye çalıştı daha iyi şekilde roller çevirmeye çalışarak. Samp'ın hilesinden anlayacak bir adam değil. Ben arkadaşıma kefil oluyorum hile olmadığına dair.

#8 - 11.10.2025 23:30
Merhabalar,

Rica etsem videonun devamını atar mısın? Hile kullanmıyorum, zaten beni kısa süre içinde öldürdün videonun devamını atar mısın? İftira atıyorsun yapma bunu arkadaşım.

İyi roller dilerim.

#9 - 15.10.2025 16:04
Merhaba, yaşanan senaryo tarafımca denendi fakat her seferinde araçta ki kişi sistemsel düşmesi gerektiğinde düşürüldü. Sunucuda böyle bir hata bulunmuyor.

Shaqqy Boulevard karakteri godmode kullanımından yasaklandı.