Konu: Jonas  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonas Lance - @aliexnn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ORTAK NEZAKET

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş PM chat kısmında bana hitaben alenen "domuzcuk" şeklinde hakaret ve aşağılama içeren bir ifade kullanmıştır.

Bu ifade, sunucunuzun temel Ortak Nezaket Kurallarına aykırıdır ve oyun dışı / oyun içi (OOC / IC) ayrımı gözetmeksizin oyuncular arasındaki saygı çerçevesini zedelemektedir. Bu tür bir dilin Roleplay ortamında yeri yoktur ve kural ihlali teşkil etmektedir. Lütfen arkadaşın gereken cezayı en ağır şekilde almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet Mülkün Temelidir.

#1 - 15.10.2025 18:19
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @aliexnn

#2 - 15.10.2025 20:07
Selamlar arkadaş kavga çıkarıp yaralı konuma düşmüştür. Ardından maske takıp skin değiştirip bölgeye geri gelmiştir. Düşünce sq atmıştır. Bende sinirlendiğim için böyle bir şey yazdım. Böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını bilmenizi isterim.

Arkadaş kavga başlatıp düşmüştür ancak 5 dakika sonra geri gelip RK İhlali yapmıştır. Attığı kanıttan tekrar düştüğünü görebilirsiniz.  Bu durumunda göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum. İlk düştüğü yer: https://hizliresim.com/ppxsgbd
« Son Düzenleme: 15.10.2025 20:09 aliexnn »

#3 - 16.10.2025 15:06
Size tekrar saldırdığımın bir kanıtı yok, skin değiştirmem sizi dövdüğüm manasına gelmez. SQ'da atmadım, crash yiyip hemen oyuna girdim. Giriş-çıkış logları belli zaten. Arkadaşlar beni durduk yere bir daha düşürdü. Arkadaşın cezasını almasını istiyorum, sinirlenince her oyuncuya küfür edelim biz de o zaman? Cezasını çeksin.

#4 - 16.10.2025 16:35
Şikayet incelendi.

Jonas_Lance karakteri Ortak Nezaket kural ihlalinden cezalandırılacak.