Konu: [6.10.2025 - Phillip Dentino] Refuse RP  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2025 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Phillip_Dentino & @JRACKZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6.10.2025 16:25 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisiyle kaza yaptık, role uymadan bastı gitti. Kaza rollerine önem verilmesi lazım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18671525/sa-mp-094.png

Ek açıklamalar(varsa): Kendisine PM üzerinden ulaştım ve bana verdiği cevap "Oyundan çıkacağım kanka, o yüzden gerek duymadım." Böyle bir savunma yok, gerekenin yapılmasını arz ederim.

#1 - 06.10.2025 18:49
İyi günler dilerim, arkadaşın şahsıma açtığı şikayet tam bir fiyasko :-\, arkaplanda önemli işlerimiz veya acil bir işimiz olabilir, aynı şekil oyundan acilen çıkmam gerekliydi, arkadaş bana çarpıp durdu bende acileyetim olduğu için pek takmadım, arkadaş sanırım bu tür ufak şikayetler açarak örnek oyuncu tagı almaya çalışıyor olabilir, savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 19:00 JRACKZ »

#2 - 06.10.2025 20:31
İyi günler dilerim, arkadaşın şahsıma açtığı şikayet tam bir fiyasko :-\, arkaplanda önemli işlerimiz veya acil bir işimiz olabilir, aynı şekil oyundan acilen çıkmam gerekliydi, arkadaş bana çarpıp durdu bende acileyetim olduğu için pek takmadım, arkadaş sanırım bu tür ufak şikayetler açarak örnek oyuncu tagı almaya çalışıyor olabilir, savunmam bu kadar.
Fiyasko mu? Arkaplanda önemli işin varsa o sırada oyunda müsait bir noktaya geçip AFK bırakabilirsin veya oyunu kapatabilirsin. Senin işin var diye ben neden rol yapmaktan mahrum kalıyorum dostum? Sürekli roleplay kuralı var sunucuda hatırlatmak isterim. Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecektir, sonuçlandırılabilir.

#3 - 07.10.2025 20:43
Phillip_Dentino karakteri cezalandırılacak.

O anda, aktif role yanıt veremeyeceğiniz için özel mesaj yoluyla gerek duymadım hitabı yerine, oyundan çıkmam gerekiyor ve bunun için müsade gösterilmesini talep edebilirdiniz. Bu nedenle, sunucu politikalarına göre ihlal yapmış bulunmaktasınız.

K&A