Konu: Lexi Moon cr  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 18:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lexi Moon  @Lazzona

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  kanıtta açıkça ve kasıtlı ezdiğinden dolayı şahitlik edilmesine gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  08.10.25   /   01.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
car ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  yokuştan çıkıyor olsa da arabanın dibindeki karakteri göremeyecek kadar dar bir açıya sahip değil. şerit ortasında giderken beni araç dibinde gördüğünde üzerime kasıtlı bir şekilde sürerek cr atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 08.10.2025 19:22 end of the mobster era »

#1 - 08.10.2025 19:04
Öncelikle şikayette bulunan kişiden ve yetkili ekipten yaşanan olay nedeniyle özür dilerim. Amacım kesinlikle kimseye zarar vermek ya da oyun keyfini bozmak değildi. Olay anında yaşanan durum tamamen istem dışı gerçekleşmiştir. Kişiyi tanımıyorum, dolayısıyla kasıtlı bir şekilde “car ramming” yapmam söz konusu değildir. Görüntülerde de fark edileceği üzere, olay trafik akışı içinde ve dar bir görüş açısında meydana gelmiştir. Karakter aniden aracın dibinde belirdiği için refleks olarak manevra yapamadım. Ayrıca o esnada bir röle acilen gidiyordum ve telefonda birşeye bakıyordum. Oyun içinde her zaman roleplay kurallarına dikkat etmeye çalışan bir oyuncuyum. Kimsenin oyun deneyimini olumsuz etkilemek istemem. Eğer bu olay karşı tarafa rahatsızlık verdiyse, tekrar özür dilerim. Ancak eylemde herhangi bir kasıt veya ihlal amacı bulunmadığını özellikle belirtmek isterim. Kusura bakma dostum @end of the mobster era

#2 - 08.10.2025 19:22
geri çekildi k a

#3 - 09.10.2025 19:57
K&A