Konu: felipe cortez refuse  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 13:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felipe Cortez @CigARAm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Cifaretto - @SamRole

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: vuruluyor ama kesinlikle rol yapmıyor ve benim yaptığım role de karşılık vermiyor uyarmama rağmen

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.10.2025 13:30
Kardeşim bırak adam çıkartsın HAHAHAHHAHA 2 saniye sabır yok sizde, Yönetimi kandırmaktan ceza almalısın.
yaralıdan çıktıktan sonra direk adama baktım yerde iken göremiyorum ama eminim ki daha erken çıkartmıştır maskeyi.

https://hizliresim.com/tox3e0z
« Son Düzenleme: 05.10.2025 13:31 Nowax0222 »

#2 - 05.10.2025 13:58
kanıt göstersin benimleyken çıkardığına dair

#3 - 05.10.2025 14:44
Herşeyin açıkca ortada olduğu gözüküyor zaten, fazla kasmanıza gerek yok.

#4 - 07.10.2025 18:46
Şikayet reddedildi, tekrarı halinde daha ağır yaptırım uygulanacak.

Gerçekleşen rol sırasında, yapılan eylemler ve role bağlı kalmalısınız, bunun karşılığını vermelisiniz. Her iki oyuncunun da ortak nezakete uygun olarak hareket etmesini temenni ediyoruz.