Konu: meşhur g1 faresi  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2025 15:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quinell Young @ @bandaholic
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Videoda gözüken arkadaşlar, Elias Munoz.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile karşılıklı brawla girdik, brawlda kişinin hp can barı olmadığından kaynaklı canının gitmediğini düşündük. Elias Munoz karakteri ile, o iki mermi ben ise üç mermi attığımda bu mermilerin tekabülü 200 hp'nin üstüne denk gelmektedir. Kişinin god olduğu videoda bariz belli olup yasaklanmasını talep ediyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşım yerine açtım, benden bunu istedi. Temiz bir vice mümkün.
« Son Düzenleme: 05.10.2025 15:19 aka grand mafia »

#1 - 05.10.2025 15:37
Videoda gözüktüğünün aksine god mode kullanmıyorum arkada vpn açık pingim de yüksek, adminler hasar loglarımdan mermi yiyip yemediğimi kontrol edebilir. Gerekirse oyun modlarımı admin eşliğinde paylaşabilirim. Her türlü incelemeye açığım hiçbir şekilde mermi yemedim. Loglarıma da düşmedi, lagdan dolayı bu şekilde gözükmüş olabilir. Videodaki gözüken saat ile paylaştığım ssdeki saat aralığında herhangi bir yara aldığım gözükmüyor. God kullanıyor olsam dahi sistem loglarına düşerdi. Kontrol edilebilir.

« Son Düzenleme: 05.10.2025 19:33 bandaholic »

#2 - 05.10.2025 15:41
g1 kapatayım köprüden aşağı atlayayım canım düşsün, god değilim kanka tamam

#3 - 05.10.2025 15:44
Kanka köprüden falan atlamadım, çilek yedikten sonra durup ss aldım. Ondan öncesindeki can barım burada, yumruk yediğim için düştü. Dediğim gibi benim oyunumda bana mermi isabet etmedi, loglar incelenebilir. Hasalarda da gözükmüyor. Saatlere bakabilirsin. Bana pm üzerinden yazdığınız mesajlar gözüklmesin diye bu ssi yüklememiştim.

« Son Düzenleme: 05.10.2025 15:54 bandaholic »

#4 - 05.10.2025 15:50
Ayrıca bu şikayetin ismini düzenle kardeşim, fare falan? Anlamadım dostum, oyun oynuyoruz. Kural ihlali yapmadım oyundan dolayı olan bir hata, bu hitap etme şekli yanlış.  :D
Videoda yaptığınız bir sürü kural ihlali gözüküyor, illegal rol yasağımız olmasına rağmen tahrik edip brawl rp yapıyorsunuz, üzerine emote vermeden ateş ediyorsunuz. Burada şikayet açması gereken benim.
« Son Düzenleme: 05.10.2025 16:04 bandaholic »

#5 - 05.10.2025 20:53
Konu başlığını düzeltip tekrar şikayet açın.

K/A