Konu: Oscar Viscarra @akagrandmafia - Car Ramming  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.10.2025 12:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar Viscarra @aka grand mafia
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arkadaşım

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Dün akşam

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana birkaç dakika önce çarpıp bulunduğumuz lokasyona geldi. Ne yapıyorsun rollerine giriş yaptım ve özür diledi. Daha sonra tekrardan arkadan bulunduğumuz yere gelerek kasıtlı şekilde aracıyla bize ROLSÜZ bir şekilde çarptı(Car Ramming) ihlalinde bulundu. Bilerek yaptığı chatten de belli. Bir önceki çarpışı için hesap sorduğumuzda özür diliyor sonrasında "Aferin" dediğim için kinlenip bize bilerek çarpıyor. Bir de dalga geçerek "Pardon" yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ceza kayıtlarında Car Ramming, Car Jack, Car Surfing ihlalleri bulunuyor demek ki bu davranışlara devam ediyor. Göz önünde bulundurulursa sevinirim.

« Son Düzenleme: 04.10.2025 12:54 ege the b3st »

#1 - 04.10.2025 12:19
Herkese merhaba, ilk öncelikle bu yaptığım davranış için hatta bilerekten yapmadığım davranış için özür dilerim..

Muzan ekibi ile savaştayız, bundan ötürü Idlewood ve Ganton civarında polislere rolde afiş olmamak için arabamızı hızlı kullanıp hızlı hamlelerde bulunuyoruz. Senden rolde iki defa özür diledim, hâla şikayet açma gereksinimi duydun. Özür dilerim, bilerekten yaptığım bir şey değil Idlewood'dan hızlı çıktım hızımı alamayıp sana vurdum. Evet, seni sinirlendirdiysem benim hatam.. Ege, bence bunu konuşup da çözebilirdik. Savunma öz ve basit yaptığım ihlal kasıtlı, nitelikli değil. Ama rolde "Aferin" kelimesi yerine teşekkür edebilirdin tarafımca. Sonuçta kimse-kimseden üstün değil.. Jail geçmişime bakacak olursak, yaptığım hataları göz önünde bulundurman etik değil. Bunu belirtmek isterim biraderim..

İyi forumlar. :sampanya:

#2 - 04.10.2025 12:56
Herkese merhaba, ilk öncelikle bu yaptığım davranış için hatta bilerekten yapmadığım davranış için özür dilerim..

Muzan ekibi ile savaştayız, bundan ötürü Idlewood ve Ganton civarında polislere rolde afiş olmamak için arabamızı hızlı kullanıp hızlı hamlelerde bulunuyoruz. Senden rolde iki defa özür diledim, hâla şikayet açma gereksinimi duydun. Özür dilerim, bilerekten yaptığım bir şey değil Idlewood'dan hızlı çıktım hızımı alamayıp sana vurdum. Evet, seni sinirlendirdiysem benim hatam.. Ege, bence bunu konuşup da çözebilirdik. Savunma öz ve basit yaptığım ihlal kasıtlı, nitelikli değil. Ama rolde "Aferin" kelimesi yerine teşekkür edebilirdin tarafımca. Sonuçta kimse-kimseden üstün değil.. Jail geçmişime bakacak olursak, yaptığım hataları göz önünde bulundurman etik değil. Bunu belirtmek isterim biraderim..

Aynen dostum, sizleri de tanımasak şu dediklerinize inanıp üzüleceğiz. Eklediğim diğer bir videoya bak. Öncesini de buldum. Kaldırımda olmama rağmen son saniye bilerek üstüme kırıp bizi düşürüyorsun.  ::) Bu da mı manevra, savaş taktiği? Komiksin. Bu videoyla beraber değerlendirilirse sevinirim yetkili arkadaşlar.

#3 - 04.10.2025 23:01

Aynen dostum, sizleri de tanımasak şu dediklerinize inanıp üzüleceğiz. Eklediğim diğer bir videoya bak. Öncesini de buldum. Kaldırımda olmama rağmen son saniye bilerek üstüme kırıp bizi düşürüyorsun.  ::) Bu da mı manevra, savaş taktiği? Komiksin. Bu videoyla beraber değerlendirilirse sevinirim yetkili arkadaşlar.

Videonun sonunda bir araç gözüküyor, sağda duran. Ona çarpmamak için sağa kırdım yolun başından benim ekranımda, daha uzakta daha solda gözüküyordun. Biraz daha kırdığımda kasıtlı olmayarak sana çarptım. Özür dilediğim halde kin yapmışsın belli, bende bu şikayeti alınlayarak Car Surfing'den şikayet açacağım size. İnsanların iyi niyetini kötüye kullanıyorsunuz bariz. Samp bugu olan şeyi yüzüme vurman çok saçma? Bu değerlendirilmeli..

#4 - 04.10.2025 23:05
Yok sağda araba var yok elim çarptı yok fren kaçtı. Rapunzel masalları, sonuçlansın.

#5 - 04.10.2025 23:10
Yok sağda araba var yok elim çarptı yok fren kaçtı. Rapunzel masalları, sonuçlansın.
Evet ege, çok özür diliyorum şahsına..

#6 - 08.10.2025 12:15
Oscar_Viscarra karakteri cezalandırılacak.