Konu: Keiji Kamata, rk - pd /q  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2025 14:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Baghdaderisemezsiniz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ganton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.09.2025 akşam saatleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - PD /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tavell_Pitts adlı kullanıcının CK'sı tarafımıza verildiği için CK ediyoruz, o sıra bize gelip ateş açıyor arkadaşlar. Düşüyor, düştükten sonra akşamına yediremeyip tekrar giriyor çatışmaya. İlk düştüğü yerde PD gelmeden q atıyor, kanıtlarını ekleyeceğiz akşama.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Düştüğüne dair kanıt yatıyor ileride: GösterGizle

Üstteki ss'e yalan söylerse diye: GösterGizle

Üstteki olayların devamında PD bölgeye gelince /q attığının kanıtı: GösterGizle
Gün içerisinde gelecek.

Gecesine kendi kafasına göre olaylara girdiğinin kanıtı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hayırlısı olsun.

« Son Düzenleme: 30.09.2025 14:42 Eswiper »

#1 - 30.09.2025 14:20
Selamlar, yaptığınız roller hatalı. Onaylı bir hood bölgesini kafanıza göre basamazsınız, hoodumuzda ateş ettiğiniz için size ateş etmemiz normal. Ayrıca attığınız bi alttaki ss tam ekran görüntüsü değil. Siz kendinizi Valachi felan mı sanıyorsunuz? Yoksa valachimi olduğunuzu düşünüyorsunuz? Kolay, kolay onaylı bir hoodu basıyorsunuz R16, R5 arası afk olup, olmayan herkesi vuruyorsunuz. Ekstra olarak PD tarafından rol yapıldı o yüzden uzatmaya gerek yok. Savunmam bu kadardır alltaki sste ise seni alakadar etmeyen bir durum kişi şikayetini açabilir. Ayrıca CK alsanız bile bunu onaylı birlik hoodu içerisinde yapamazsınız, başka bir bölgede yapmalısınız mecbur fear yapmanız gereken bölgede siz ateş ediyorsunuz gerçekten güzelmiş.Kendi kanıtlarınızla şikayet açın. İyi roller.

#2 - 30.09.2025 14:30
Selamlar, yaptığınız roller hatalı. Onaylı bir hood bölgesini kafanıza göre basamazsınız, hoodumuzda ateş ettiğiniz için size ateş etmemiz normal. Ayrıca attığınız bi alttaki ss tam ekran görüntüsü değil. Siz kendinizi Valachi felan mı sanıyorsunuz? Yoksa valachimi olduğunuzu düşünüyorsunuz? Kolay, kolay onaylı bir hoodu basıyorsunuz R16, R5 arası afk olup, olmayan herkesi vuruyorsunuz. Ekstra olarak PD tarafından rol yapıldı o yüzden uzatmaya gerek yok. Savunmam bu kadardır alltaki sste ise seni alakadar etmeyen bir durum kişi şikayetini açabilir. Ayrıca CK alsanız bile bunu onaylı birlik hoodu içerisinde yapamazsınız, başka bir bölgede yapmalısınız mecbur fear yapmanız gereken bölgede siz ateş ediyorsunuz gerçekten güzelmiş.Kendi kanıtlarınızla şikayet açın. İyi roller.
Onaylı değilsin, Hood onaylı birliksiniz + olarak IC açıdan (sizin gibi forumdan bakmadan) düşünürsek siyahi bir karakterin sizin altınızda çalıştığınızı düşünemeyiz, sizinle bir kere bile rolde görmedik Tavell_Pitts karakterini, [Yakuza - Hoodrich giyinen bir siyahi (?)] bağdaştıramaz bu bağı karakterlerin gözünde düşünürsen, sonradan gelip ateş açan sensin. Suçlamaların için ayrı bir şikayet oluşturabilirsin, ilk sıkan kimdir değildir belli olur. Baskın atmadık, baskın kurallarına bakabilirsin. Tavell_Pitts burada konu olan, konu siz değilsiniz. DM arıyorsunuz. IFM'den CK'sı tarafımıza tanındı, sorabilirsiniz.

#3 - 30.09.2025 15:00
https://hizliresim.com/1as8o70 Ayrıca pd q rolünün yapıldığına dair kanıt. Ic olarak karakterim cezalandırıldı. Şikayetini açtım savunmamı yaptım. IC açıdan olacak zaten OOC olarak kimse burada mafya veya çete lideri değil. Hoodumun içinde ateş açıyorsun, radarına dikkat et tehlikeli bölge diye yazıyor. Tavell karakteri Ankai üyesi sen bunu sokak dışı yapabilirdin ama Yakuza hoodunu seçtin. Daha fazla yanıt gelmeyecek sadece şikayeti kirletecek yer aranıyor. İyi roller.

#4 - 30.09.2025 15:03
PD rolünün yapıldığına dair bu kanıt değil, üni de attın :D koştura koştura pdnin yanına gelip bilerek cctv düştüğün için kendini de yakalattın. 180 saniye içerisinde oraya pd geldi merak etme, bu yaptığın savunma da yönetimi kandırmaya çalışmaktan değerlendirilmeli. SS geliyor birazdan bölgeden.

#5 - 30.09.2025 15:07
PD rolünün yapıldığına dair bu kanıt değil, üni de attın :D koştura koştura pdnin yanına gelip bilerek cctv düştüğün için kendini de yakalattın. 180 saniye içerisinde oraya pd geldi merak etme, bu yaptığın savunma da yönetimi kandırmaya çalışmaktan değerlendirilmeli. SS geliyor birazdan bölgeden.
Lütfen kanıtlarını topla öyle şikayet aç birdahakine emoji felan koyma dostum havalı değilsin. Ayrıca rol yapıldı dedim tutupta orada 180 saniyede rol yaptım demedim ben. IC olarak zaten şuan cezası yatılıyor.

#6 - 30.09.2025 15:12
Lütfen kanıtlarını topla öyle şikayet aç birdahakine emoji felan koyma dostum havalı değilsin. Ayrıca rol yapıldı dedim tutupta orada 180 saniyede rol yaptım demedim ben. IC olarak zaten şuan cezası yatılıyor.
SS gelecek, karşılıklı tartışma içerikli diyaloglara girmeyeceğim seninle.

#7 - 30.09.2025 15:58

Tam çatışmanın döndüğü yerde kişi bulunmuyor, hangi saatlerde giriş yaptığı ya da nerede tutuklandığı incelenirse güzel olur. Bölgeye gelen PD arkadaşlar hangi saatte bölgeye ulaşmış o da sorulabilir. PD tarafında yetkili olduğu için @Heavenly 'i etiketliyorum, kişi q atıp üni bugu yapıyor ve CCTV zanlısı olduğu için başka yerde yakalanıp bize hapis ss'ini atıyor.

#8 - 30.09.2025 16:05
Üni bugu yaptığıma dair herhangi bir kanıt var ise bekliyorum. Kanıt gelirse savunma gelir.

#9 - 01.10.2025 18:52
Keiji_Kamata karakteri Yaralı Kural İhlali nedeniyle cezalandırılacak.

Konuya eklenen diğer ihlal için, yeterli kanıt görülmedi.