Konu: 27.09.2025 - Ronen Koppel  (Okunma sayısı 64 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2025 17:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronen Koppel - @cwn019

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Malik Blackold - @Esulcer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2025 17.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tanımayız, herhangi bir rolümüz yok. Bize orospu çocukları diyip ateş etmeye başladı. Beni ve Malik karakterini yaralı konumuna düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 27.09.2025 17:31
İyi forumlar, video kaydım mevcut. Upload edince bu mesajı editler veya yeni bir yanıt gönderebilirim.

Öncelikle belirtmek isterim ki şikayetçi taraf herhangi bir illegal birliğe mensup değil.

Malik Blackold ve Stash McCall, Samuel Horowitz ve Gabriel Horowitz ile kavga ediyorlar; ben olaya karışmadan bağırıyorum. Brawl’a dahil olmuyor, sadece onlara başlarına bela aldıklarını söylüyorum. Bunun üzerine silahlanıp gelebilecekleri ihtimaline karşı evime gidip silahımı alıyor ve tekrar sokağa çıkıyorum. Bir süre sonra Malik Blackold ve Stash McCall sokağa geliyorlar; onlara ateş ediyorum ama hiçbir şekilde fear-RP göstermiyorlar, kaçmak yerine kışkırtıcı bir şekilde “gel gel” diyerek provoke ediyorlar. Onlara ateş etmeme rağmen üzerime yumruk atabileceklerini ve kaçabilecekleri yönünde bir tavır sergiliyorlar. Son birkaç gündür sokağımızda bu tür olayların arttığını ve kimin dost kimsenin düşman olduğunu kestiremediğimizi belirtmek isterim. Bu durumda silahımı kullanmaktan başka seçeneğim kalmadı. Eğer brawla dahil olsaydım ve ardından silah çekip ateş açsaydım kural ihlali yapmış olurdum; fakat şu koşullarda hatalı olduğumu düşünmüyorum. Gerekmedikçe başka bir açıklama / savunma yapmayacağım.

https://streamable.com/supeye

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 27.09.2025 18:09 cwn019 »

#2 - 27.09.2025 19:10
Şikayet reddedildi.