Konu: Ryder_Greenwood DM  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2025 20:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryder_Greenwood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaqqy_Boulevard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10 / 23.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Sebepsiz bir şekilde mahalleye gelip herkese sıkmaya başladı. Gerçekten inanılmaz bir hal almaya başladı merak içerisindeyiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.09.2025 20:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.09.2025 23:39
Dm olduğuna kesinlikle katılmıyorum IC olarak yaşanan sorunlar ötürü bu rol gerçekleşti. Herşeye dm demeyin artık.

#3 - 23.09.2025 23:41
Senle ne geçmişimiz var kanka bizim?

#4 - 24.09.2025 14:06
Senle ne geçmişimiz var kanka bizim?

DM diye ne zırladınız ya? Dm'in ne olduğunu biliyor musun öncelikle. O alıntı yaptığın şeyi iyicene oku. Rastgele sokağına gelip ateş açmadım ben sana. Anlatabiliyor muyum? Wilfred Dwayne karakteri siyah sancheziyle gezip şehiri kasıp kavuruyor. 2 araç sultanız hala gelmiş korkusuzca çarpıyor ediyor. 2 sultan adamız biraz korkarsın.
Diyeceklerim bu kadar kanıtım yok pek ciddiye almadım o adamı. Tarafımca son iletim.

#5 - 24.09.2025 14:07
Ha birde Shaqqy şahit olarak ne alaka? Ona şaşırdım.  ???

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#6 - 25.09.2025 03:28
Merhaba, şikayet incelendi.

Ryder_Greenwood karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.