Konu: Trey Cowser - yasaklı ifp  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2025 19:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trey Cowser @cishetslayleyici @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mekanda olayı gören herkes şahit olarak yanıt atabilir
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: yasaklı ifp kullanıyor, videoda mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://streamable.com/t8rtwr-

Ek açıklamalar(varsa): Kendi toplu şikayetindeki video kanıtı kullandım. Eğer kaldırırsa kayıt aldığım videoyu ekleyeceğim.

#1 - 16.09.2025 19:18
 :-\

#2 - 16.09.2025 19:20
en ağır cezayı almasını istiyorum ;)

#3 - 16.09.2025 19:29
bilgisayarımda herhangi bir animasyon modu yok. açıkça görülüyor ki vurma üstünlüğüm de yok. ama sa:mp'ta başka sunucular bunu modifiye edebiliyor ve kalabiliyor. zaten yasaklı bir şey kullanıyor olsaydım böyle rahat kayıt almazdım. yaptığım roller de legal roller. yetkili merciilerimizden de bu hususta neler yapılabileceği hakkında bilgi edinmek isterim :-X

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 16.09.2025 20:22
Merhaba, şikayet incelendi.

İncelem sonucunda, Trey_Cowser karakterinin 3.Parti Yazılım kapsamında cezalandırılacağına karar verildi.

Karşı tarafa üstünlük sağlayabileceğiniz ekstrem herhangi bir şey kullanamazsınız. Brawl, Deathmatching sırasında karşı tarafla eşit şekilde olmak zorundasınız. Eğer farklı bir kullanım istiyorsanız tek başvuracağınız yol /dovustarzi ( VIP gerektiriyor ) olmak zorunda.