Konu: İade.  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.09.2025 02:21
Bak bu çok iyi zaten kendinizi ele verdiniz video'da görüldüğü üzere ben Lily'in telefonunda Revaz'a yazdım ki işim var geleceğim ama Lily başka birşey yazmış yani bu konuda emote verip Lily'in telefonunu alıp mesaj gönderdim Revaz'a işim var diye Lily'de başka birşey yazmış gördüğünüz üzere zaten ss'lerde belli oluyor efendim beni düşürüp ihbar veriyorlar.
İhbarı ben mi verdim? İade almak için nerden vursam kar mantığı ile ilerliyorsun ben vurup çıktım gerisi beni alakadar etmiyor biraderim.

#11 - 17.09.2025 02:36
Ben bilmiyorum siz vurdunuz ve başımda beklediniz ihbar ettiniz sen veya diğeri ikinizde vurdunuz beni ve ihbar verdiğiniz zaten böyle yapacağınızı bilseydim video kaydı alırdım vurup bırakırsınız diye düşündüm ama siz OOC kin yapıp silahımında gitmesini istediniz yani.

Benden yana açıklama gelmeyecek iki tarafta savunmasını dile getirdi efendim size sadece haklıyı bulmak düşer

Sonuçlanabilir @reagan

#12 - 17.09.2025 04:03
Kanka bu kafa baya iyimiş ya, vurup çıktıktan sonra benim olduğuma dair ssin varsa at

#13 - 17.09.2025 06:56
Bak bu çok iyi zaten kendinizi ele verdiniz video'da görüldüğü üzere ben Lily'in telefonunda Revaz'a yazdım ki işim var geleceğim ama Lily başka birşey yazmış yani bu konuda emote verip Lily'in telefonunu alıp mesaj gönderdim Revaz'a işim var diye Lily'de başka birşey yazmış gördüğünüz üzere zaten ss'lerde belli oluyor efendim beni düşürüp ihbar veriyorlar.
Senin attığın videodaki 19:35'de mesaj atıyorum. Burada 19:41'de mesaj atıyorum. Çıktıktan sonra atıyorum ayrıca mesajı buda kanıtıdır; https://hizliresim.com/rw3b03t

#14 - 17.09.2025 06:57
Merhabalar,

Biz tarafından daha ileti gelmeyecektir, sonuçlanabilir. Ek olarak; Kişinin belirttiğim kural ihlallerinden ceza almasını istiyorum.

İyi forumlar.
Saygılarımla,

#15 - 17.09.2025 07:49
İşte bende onu diyorum senin telefonunu aldım ona senin telefonunda işin olduğunu söylüyorum ve sonra döneceğim diyorum. sonra ne hikmetse adama benim hakkımda küfür atıyorsun adamda diyor açtır kapıyı, ss'te herşey belli adam nerden biliyor senin mekanımda olduğu demekki OOC konuşuyorsunuz ki yerini söylemişsin çünkü telefonundan senin adına dedim ki işim var döneceğim sonra mekandan çıktıktan sonra küfür atıp sonra aniden üç saniye geçmeden gelmesi tesadüf değildir birde senin orada olduğunu nereden bildi anlamıyorum.

Sonuçlanabilir.

#16 - 17.09.2025 09:15
İşte bende onu diyorum senin telefonunu aldım ona senin telefonunda işin olduğunu söylüyorum ve sonra döneceğim diyorum. sonra ne hikmetse adama benim hakkımda küfür atıyorsun adamda diyor açtır kapıyı, ss'te herşey belli adam nerden biliyor senin mekanımda olduğu demekki OOC konuşuyorsunuz ki yerini söylemişsin çünkü telefonundan senin adına dedim ki işim var döneceğim sonra mekandan çıktıktan sonra küfür atıp sonra aniden üç saniye geçmeden gelmesi tesadüf değildir birde senin orada olduğunu nereden bildi anlamıyorum.

Sonuçlanabilir.

Farkettiysen videonda gözüktüğü gibi dışarıdan birisi bağırıyor Lwancoll_McDaniel bizi içeri girerken görüyor ve Revaz'a haber veriyor. Revazda içerde olduğumu bildiği için açtır kapıyı diyor biraz mantık kurarsan zaten nerede olduğumu zaten biliyorlar. Bende haber verince kesin olduğunu düşünüp geliyorlar.

Şimdi sonuçlanabilir. Kişinin attığım kanıtlardan ceza almasını istiyorum.

#17 - 17.09.2025 15:04
Çok güzel senaryo kurmuşsun ama ben seni çağırırken kimse yoktu normal olarak PM veya OOC dc de haber veriyorsun arkadaşın sesleniyor kapıyı açsaydim ve sana silah çektiğimi gorseydi sikardi bana pekii arkadaşının o zaman kumara gelmeyip sen yerini OCC arkadaşına söylüyorsun oda ne hikmetse kafasına Kumar oynamak gelmiş o sahnede birde nerden bilsin belki senin arkadaşınım özel birşey konuşuyoruz bu arada dışarıda bağıran adamla tanışmiyoruz hiçbir role girmedik belki arkadaşı ve sevgilisiyim görmemiş görse bile akla kötü şey mi gelir?

Sonuçlanabilir bence yeterince savunmamızi yaptı.  @reagan

#18 - 17.09.2025 18:07
Şikayet reddedildi.