Konu: [13.09.2025 - Dominic Rashaw, Dushane Diggs] Troll, Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 82 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2025 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @adnandover123 @ραδιşαh

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  13.09.2025 // 18.15 - 18.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)

Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
(Türkçe şarkı söylüyor.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motor sürdüğüm esnada kişiler araçla arkamdan gelip, görselde gözüktüğü üzere bağırarak ''DUR!'' tarzında bi' yaklaşımda bulundular. Karakterim durmayacağını belirtip motor sürdüğü esnada Market Caddesinde durdu, kişiler aynı şekilde hareketlerine devam edip bu sefer hakaret, küçük düşürücü hitapları çekinmeden bağırarak söylediler. Ardından karakterim yaşanan durumdan sığınmak adına Polis departmanına motorunu sürdü, departman önünde durduğumda kişiler yine aynı şekilde hakarete devam ettiler aynı zamanda rol kalitesini bozacak düzeyde Troll yapıldı, Dominic Rashaw karakteri tarafından türkçe şarkı söylendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her şey ortada.

#1 - 13.09.2025 23:12
✨sana alkış yok anca fingersnap✨

#2 - 14.09.2025 06:35
Benim bir suçumun olduğunu görmüyorum finger snap demem mi zorunuza gitti anlayamadım

Ha bu arada sana alkış yok anca fingersnap

#3 - 15.09.2025 02:11
Ortada bir rol yoktu, amacımız orada rol başlatıp yol tarifi sormak iken.. Önce düzgün bir biçimde yaklaşıp bizi göz ardı etmeniz karakterimizin hoşuna gitmedi ve bu sebeple ic olarak size yükseldi. Ayrıca bu yapılan polis departmanına ihbar edilmesi gerekirken, ortada bir rol çevirmişsiniz gibi Foruma sslemeniz hakkında sizleri tebrik ederim.

Bu yapılan rol esnasında şahısım tarafından herhangi bir troll görmüyorum.

#4 - 15.09.2025 19:35
Şikayet incelendi.

Rolün ilk gerçekleştiği kısımdan sonrası, işin artık takip olayına dönmesi ve bu tarz kışkırtmalarında güvenli bölge içerisinde gerçekleşmiş olması ihlale sebebiyet gösterilebilir. Kişiler için, aynı konudan şikayet gelmesi üzerine daha ağır yaptırım uygulanacaktır.

K&A