Konu: [12.09.2025] Klahamp Nazzurov - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2025 05:36
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klahamp Nazzurov @lavidalocax
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.09.2025 - 03:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
3. Parti Yazılım
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis kovalamacası üzerine peşlerindeydim, bana ateş açtıkları sırada aimi sürekli çaprazında olan arkadaşına sekiyordu ve ona kilitleniyordu. Arkadaşı kendisinden uzaklaşınca da bir anda bana döndü videoda görüldüğü üzere bence her şey gayet açık ve net.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 12.09.2025 16:52
Aim sekme diye birşey söz konusu değil ak ile ayakta sıkarken onume geçti adam, o yüzden mermilerim ona gitti biraz sonrasında önümden çekilince sana geliyor, sana kitlenme veya ona kitlenme gibi bir durum yok, adamın tam arkasındayım sana ateş açıcakken ona mermi gitti, bende zaten o ara oyuna yeni girdiğimden afk ya düştü onumde bir sure. Ondan çıkıp sana kitlenmesi gibi bir durum söz konusu bile değil, Sen şikayet açtın diye karşı savaşta oldugumuz birlikte şikayet açmış. :D  Adam onumdeyse sana sıkıcakken ona sıkmam cok normal değilmi ?

#2 - 12.09.2025 17:33
Gayet açık diye umuyorum, tarafımca daha fazla ileti gelmiyicek. Arkadaşada o kadar fazla vurmuyorum kan efektinden o kadar fazla gozukmuş. Tam önümde gözüktüğü için mermilerin ona gelmesi gayet normal. Şikayet sonuçlanabilir.  (Ayrıyetten eklemek istiyorum o anda bende onun karakteri içime girmişti hatta buga girdi. Tam önümde olması ayrıyetten bir anda içimdede doğdu haberiniz olsun.)
« Son Düzenleme: 12.09.2025 17:53 lavidalocax »

#3 - 12.09.2025 20:40
Klahamp Nazzurov isimli karakter 3. parti yazılım kapsamında cezalandırılacak ve tekrarı halinde platformdan kalıcı olarak uzaklaştırılacak.