Konu: [06.09.2025] İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 436 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.09.2025 01:13
Şimdi-.. Idlewood bölgesine sık giden birisi olarak şunu aktarmak istiyorum. Karakterin 7/24 Idlewood civarında afk atıyor, onun dışında motorla şehirde geziyorsun. Neville_Foster karakterini o kadardır görüyorum bir kere şehir dışına çıktığını ya da afk attığı yerini değiştirdiğini görmedim. Sunucuya ERP amaçlı giriyorsun, bu oldukça net. Hangi karakter sadece kadın karakterler ile rol yapmak için afk'dan çıkar ki?  :'( Her neyse, ne hikmetse arkadaşın içine doğuyor sanırım ve o kadar kasaba içinde bizim olduğumuz kasabaya geliyor. Ayrıca tekrardan yazayım, ne hikmetse doğru apartmanı da buluyor. ESP tarzı bir şey kullanıyorsun sanırım, ya da rolde olduğumuz kişiler ile discord üzerinden konuşuyorsun ve meta yapıyorsun, yoksa o kasabada, o apartmanda ve o dairede olduğumuzu nasıl bilebilirsin ki?

#11 - 10.09.2025 16:55
Şikayet 4 gündür aktif, savunmasını yapmış arkadaş sonuçlanabilir. @reagan

#12 - 12.09.2025 11:57
Şikayet reddedildi.

Olayın büyük bir kısmına şahit olduğum için, tüm bu olay silsilesinin barındırdığı konuda şikayetçi tarafın kanıt sunmaması hususunda insiyatif alıyorum. Savunma tarafının sunduğu açıklamalar ve belirttiği durumlar ise kabul edilmiştir.

Mevcut araç yoğunluğunun şüphe uyandırması, bu doğrultuda kilidi açık olan daireye girilmesi ve içeride silahlı kişilerin görülmesi gibi gelişmelerde herhangi bir kural ihlali tespit edilmemiştir. Ayrıca, olayla ilgili log kayıtları ve PD–sivil karakter arasındaki bağlantılar detaylı şekilde incelenmiş, bu bağlamda yaşanan olayların rol yapma kuralları çerçevesinde gerçekleştiği sonucuna varılmıştır.

K&A